dinsdag, oktober 09, 2012

Slotverslagje ScraptasticEerst en vooral wil ik graag de talrijke klanten die een bezoekje gebracht hebben aan Scraptastic en wat gekocht hebben op de beurs, van harte bedanken.  We hebben zelfs mensen uit Finland, Israel en zelfs Brazilië mogen begroeten!!! Zonder jullie zou Creanijn uiteraard niet zijn wat het nu is!!! We zijn de laatste tijd stilaan aan het groeien, en dat is uiteraard ook allemaal dankzij jullie.  Dus bij deze: BEDANKT ALLEMAAL!!!
De rust is min of meer teruggekeerd na de laatste dag Scraptastic van zondag.  Op zondag was het, net als de voorgaande dagen gezellig druk.  Niet te veel of te weinig volk, zodat we iedereen telkens voldoende konden helpen. Al voor het einde van de beurs konden we beginnen inpakken, omdat er toch geen nieuwe mensen meer zouden binnen komen en de meeste anderen waren al de revue gepasseerd.

Nu rest me thuis nog het grote werk van alles terug uitpakken en op zijn plaats te zetten. Véél te véél nieuw materiaal en véél te weinig plaats.  Jullie zullen daarvan kunnen mee profiteren, want op de volgende koopdagen van deze maand (woensdag 17 oktober in de namiddag en de opendeurdag van 28 oktober) zal er een zéér uitgebreide opruimhoek voorzien zijn met leuke kortingen!!!

Het was leuk om weer een praatje te maken met "scrapbookbekendheden", zoals Birgit Koopsen, Tanya Watts, Corine Delis en ook met Bill, de man van Donna Downey. Hij herkende Daphné nog van vorig jaar, toen ze een aantal workshops bij hen volgde.  We praatten een beetje over de winkel, en hij vond het een goeie zet van mij om de PanPastels mee te brengen.  Zeker als je weet dat zowel Birgit als Donna ze voor diverse workshops gebruikt hebben.  Dus was ik tevreden om zo'n compliment te krijgen, zelfs de grotere hobbywinkels op de beurs hadden maar een paar kleuren of sets mee...

Hieronder nog een paar sfeerbeelden...

 De papierbakken hadden veel aantrek
 Ook de opruimhoek was populair
 Flinke kindjes aan het wachten tot de mama's uitgeshopt zijn
Daphné die de demo even over nam van mijn ma

Geen opmerkingen: