zaterdag, oktober 27, 2012

CKC#002: Kaartenbingo

De tijd vliegt, want we schotelen je alweer de tweede Creanijn Kaartjes Challenge voor!
Deze keer hebben we voor een kaartenbingo gekozen.  Je kijkt misschien wat vreemd op, maar het principe is in feite eenvoudig!
Hieronder heb je een tabel met 3 x 3 vakjes.  Het is de bedoeling om een rij uit te kiezen: dit kan horizontaal, verticaal of diagonaal.  De items op die rij ben je verplicht om te gebruiken op je kaart.
Bijvoorbeeld: ik kies de bovenste rij, dan moet ik 2 soorten scrappapier en brads gebruiken, en het papier distressen (met inkt of scheuren/schuren)
Als er vragen zouden zijn over een bepaald vakje, aarzel dan niet om me te contacteren!!!
Je hebt tot vrijdag 23 november de tijd om een kaart te maken met een lijn uit de kaartbingo, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! Uiteraard is het ook handig om te vermelden welke lijn je uitgekozen hebt met de verplichte items. De winnaar zal op zaterdag 24 november bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team vond het ook een toffe challenge en maakten voor jullie deze voorbeelden:

DAPHNE:
Voor deze kerstkaart koos Daphné voor de eerste horizontale lijn met 2 soorten patterned paper, distress en een brad.

Dat ze zot is van Amerika wisten we al, en daarom maakte ze deze Indianenkaart met de combinatie diagonaal en eerste lijn verticaal: 2 soorten patterned paper, lint, pons, eyelets en een decoratieve stempel (de pijltjes)

En deze Cowgirl is gemaakt met de eerste lijn verticaal: 2 soorten patterned paper, lint en een pons!


ROSE:
Ondanks het slechte herfstweer, heeft Rose ervoor gekozen een zomerse kaart te maken!  Zij nam de laatste kolom verticaal: gebruik brads, embossing en een decoratieve stempel.  Met de cuttlebug maakte ze een kadertje, een stukje papier erin met gestempelde meeuwen en een paar brads in de hoek.

VEERLE:
Veerle maakte zoals traditioneel een vierkante kaart, met de leuke cowboytjes van Nellie Snellen!  Ze koos voor de eerste kolom met 2 soorten patterned paper, lint (een touwtje in dit geval) en een randpons.


VICKY:
Ik gebruikte de eerste kolom (verticaal), dus 2 soorten patterned paper, een lintje en een pons. Ik had nog wat restjes papier bij elkaar gezocht bij dit oranje gekleurde stempelafdrukje en er deze kaart mee gemaakt. Een tekstje moet er nog bij als ik weet waarvoor deze kaart moet dienen!

Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!!

3 opmerkingen:

jolanda zei

prachtige voorbeelden.
Waar kan je de winnaar van de eerste wedstrijd vinden?

Creanijn zei

Jolanda, ik heb een berichtje geplaatst met de winnaars, als je op het rechthoekje drukt van de CKC, dan zie je alle berichtjes met die tag, dus ook de winnaar.

Creanijn zei

LOL, net gezien dat ik gisteren dus de winnaar al bekend moest waken, met de drukte van de opendeurdag is het er niet van gekomen, zal er morgen werk van maken!!!