woensdag, oktober 03, 2012

Layout van Vlekje

Ik ben zopas eindelijk weer een keer aan de scrap geraakt.  Kan de tijd bijna niet meer herinneren dat ik nog gescrapt had.  Nu, vandaag zijn weer een grote lading foto's toegekomen, en hopelijk na de beurs kan ik weer af en toe tijd maken om layouts te maken.
Bij deze dus mijn eerste layout van ons nieuwste konijn Vlekje, en ook mijn eerste layout met PanPastels!  Zoals je wellicht al weet (en gezien hebt aan de berichtjes van de afgelopen tijd) ben ik helemaal verslingerd aan deze pastel-potjes.  Dus mijn handen jeukten om met mijn nieuwe kleurtjes aan de slag te gaan, en ik wou ook mijn grote oogappel scrappen.
Vlekje is een Franse hangoor die nu bijna 4 maand oud is, ze is van begin augustus bij ons. (zie ook dit berichtje) Het is echt een mega-schatje, en ze is mijn grootste lieveling buiten.  Uiteraard zie ik de ander konijntjes ook héél graag, maar dit is toch wel een speciaal geval.
Voor deze layout heb ik gewoon een vel witte cardstock genomen.  Onderaan heb ik leuke konijntjes gestempeld met Versamark, en ook nog wat grassprietjes.  Daarna met mijn tool eerst grijze PanPastel over de konijntjes gedaan,en dan met een paar kleuren groen over het gras.  Ik had er eerst ook nog wat tussen gekleurd, maar dat kwam niet zo goed uit.  Gelukkig dat je de PanPastels met een gom gewoon kan wegdoen!!! De randjes heb ik ook bewerkt met een paar tinten grijs.  Verder gewoon 2 soorten scrappapier en een fotomat voor de grote foto.  De titel zijn plaksteentjes, die waren al zo in de titel.  En ik vond het écht héél passend voor mijn prinsesje!!!  


Vergeet niet dat het product van de week een leuke beginnersset is met PanPastels!  

3 opmerkingen:

Rose zei

Mo zo schattig!!

debo zei

ow wat mooi zeg
grts debo

Margo zei

Wat een superleuke LO zeg !
En 't is inderdaad een cute pricess !
Veel succes op de beurs, wat grappig de foto's van de volgeladen auto's !
Liefs
Margo