maandag, oktober 01, 2012

Gespeeld met de PanPastels

Vorig weekend heb ik tussen de voorbereidingen voor de beurs door, toch nog een beetje creatief bezig geweest.  Ik ben aan het experimenteren geweest met de SUPERLEUKE PanPastels.  Manmanman, ik vind ze zelfs nog leuker dan de Distress inkten!  Voor deze kaartjes heb ik gebruik gemaakt van glad DCP-papier (die ik normaal gezien ook gebruik met de Copics), gestempeld met Versamark en dan met een aantal kleurtjes erover.  Voor de rechterkaartjes heb ik hier en daar nog wat extra gestempeld in een andere kleur.  Ik heb me hiervoor laten inspireren door Diny Sprakel, die een tijdje terug gelijkaardige kaartjes heeft gepost op haar blog. Door met het gladde papier te werken, kun je de kleuren heel goed met elkaar laten blenden.
Dit zijn dus experimentjes, die nog in kaartjes omgezet moeten worden.  En geloof het op niet: ik heb deze op een halfuurtje tijd gemaakt!

Morgen toon ik nog een paar andere experimentjes!!! Ik kan niet wachten tot woensdag, want dan worden de PanPastels hier geleverd.  En dan ga ik zeker nog wat spelen met blauwtinten!!!

Je vindt ondertussen al een aantal kleuren in de shop, maar in de loop van de week komen er zeker nog kleuren bij, want alle 80 kleuren zullen in het assortiment opgenomen worden.

En vergeet niet: kom op vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 oktober langs in Flanders Expo voor het Scraptastic event.  Breng een bezoekje aan de Creanijn stand en kom kijken naar de veelzijdigheid van dit product!!!

5 opmerkingen:

Veerle - A colored mind zei

hahaha het is echt leuk om je zo enthousiast te weten :-)

Els zei

Hey Vicky, van waar heb je die dino-stempels?
ScrapsEls
www.scrapsels.com

Els Wouters zei

Ze zijn echt super leuk hé!

Creanijn zei

Els, dat zijn echt oeroude stempels van Basic Grey!

Tanya zei

Great cards!!!
I want the dino stamps!
Awesooooome!