vrijdag, september 14, 2012

Weer een paar kaartjes!

Op school zijn er de afgelopen tijd weer heel wat (klein-)kinderen geboren, dus was het hoog tijd om daar weer in naam van de collega's kaartjes te voorzien.  Sommigen hebben jullie misschien al zien passeren, maar bij deze zijn ze dus gepersonaliseerd met de naam van de baby.  De bovenste zijn volgens mij nieuwe kaartjes, ik had de stempelafdrukjes toch nog liggen!


Helaas was er ook wat slecht nieuws, een collega zit tijdelijk thuis door trombose in de benen, en het onderste kaartje heb ik voor hem gebruikt (al een keer eerder laten zien).
Het andere kaartje is voor een collega bij wiens man kanker is vastgesteld, en nu is het duimen dat de medicatie aanslaat.  Dus ik heb het maar bij een sobere kaart gehouden, en mijn tekststempeltje kun je dus ook voor dergelijke gelegenheden gebruiken. 
En verder heb ik weer heel wat bestellingen lopende voor kaartjes: een trouwkaart, een 10-tal kerstkaartjes en ik mag ook een voorraad duikkaarten maken om in de duikwinkel te verkopen.  Blijkbaar krijgen ze de laatste tijd veel vraag naar dergelijke kaarten, dus ik weet binnenkort weer wat gedaan!!!

1 opmerking:

jolanda zei

je kaartjes zijn weer prachtig