zaterdag, september 01, 2012

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging!

Een nieuwe maand, bijna het begin van het nieuwe schooljaar, begin van het nieuwe hobbyseizoen... Zoveel nieuwe dingen.  Ook bij Creanijn!!!  Want vanaf nu gaan we jullie regelmatig uitdagen, of je nu een scrapper of een kaartjesmaker bent.

* CREANIJN SCRAPBOOK CHALLENGE
Elke 2de zaterdag van de maand krijg je in de loop van de voormiddag een Challenge voorgeschoteld om een layout mee te maken.  Je krijgt voor de challenge de tijd tot de vrijdag voor de volgende Creanijn Scrapbook Challenge (afgekort CSC), dus een maandje.
Het designteam maakt dus ook voorbeelden voor deze challenge, om jullie wat te inspireren.
En bovendien kun je met jouw creatie ook kans maken op een prijsje of een cadeaubon. Wat het prijsje is, zal telkens aangekondigd worden bij de challenge.
Het is de bedoeling jouw creatie te publiceren op je blog met de verwijzing naar de CSC en dan terug te linken via een link-tool die je onder de challenges zal vinden. Wie geen blog heeft, kan zijn foto ook op het internet publiceren en dan de link plaatsen.
De eerste CSC gaat van start op zaterdag 8 september!!!


* CREANIJN KAARTJES CHALLENGE
Elke 4de zaterdag van de maand krijg je in de voormiddag een Challenge voorgeschoteld om een kaartje te maken.  Je krijgt voor de challenge de tijd tot de vrijdag voor de volgende Creanijn Kaartjes Challenge (afgekort CKC), dus een maandje.
Het designteam maakt dus ook voorbeelden voor deze challenge, om jullie wat te inspireren.
En bovendien kun je met jouw creatie ook kans maken op een prijsje of een cadeaubon. Wat het prijsje is, zal telkens aangekondigd worden bij de challenge.

Het is de bedoeling jouw creatie te publiceren op je blog met de verwijzing naar de CKC en dan terug te linken via een link-tool die je onder de challenges zal vinden. Wie geen blog heeft, kan zijn foto ook op het internet publiceren en dan de link plaatsen.
De eerste CKC gaat van start op zaterdag 22 september!!!Het designteam heeft er alvast héél véél zin in, en hopelijk jullie ook!!!

Enne, vergeet woensdagavond ook geen bezoekje te brengen aan de blog, want we hebben nog iets héél leuks in petto!!!

5 opmerkingen:

Annelies zei

Superleuk dat er opnieuw uitdagingen komen! Hopelijk spoort het me aan om wat meer creatief aan de slag te gaan! Groetjes, Annelies

debo zei

ik heb er zin in...

debo zei

ik heb er alvast zin in

Lotte zei

Hey Vicky,

Das leuk om horen, hopelijk ben ik snel wat beter dat ik er ook kan aan meedoen.

Groetjes Lotte

Unknown zei

ik zit er vol ongeduld op te wachten!