donderdag, september 20, 2012

Het kaartenfabriekje...

Het begint hier stilaan een beetje op een fabriekje te lijken, ik heb deze middag aan de lopende band kaartjes zitten maken.  Het zijn allemaal duik-gerelateerde kaartjes geworden, omdat ik dus een beetje voorraad nodig heb om in de duikwinkel te zetten.  Ik heb eerder deze week al wat duikkaartjes getoond, dit is dus de volgende lading!!!
Eerst 10 gelijkaardige kaartjes met Distress inkt en een vissenstempel van SU. (rolstempel maar ik heb dat af gedaan).  De teksten heb ik zelf afgedrukt in verschillende lettertypes. Vond ze wel toepasselijk voor deze kaartjes!!!

 En dit zijn de kaartjes nog even in close-up...

Een volgend setje van 6 kaartjes.  Ik heb een A4 vel papier met glitter zeesterren in 6 gesneden, en dan nog een zeester gestempeld en op het kaartje verwerkt.

Deze set van 6 heb ik gemaakt uit één vel scrappapier van Graphic 45, helemaal vol leuke vissen, dus ook weer een simpele kaart van gemaakt!


En dit zijn dan de laatste 6.  Ik heb een ingekleurde digi-stempel gekocht van Kenny K, geprint op wit papier met structuur.  De sexy figuurtjes zijn uitgesneden en dan heb ik de randen nog bewerkt met distress inkt, want anders was het een beetje te wit...
Voila, 28 kaartjes op een namiddag, het is niet slecht!!! Ik moet straks nog een duikkaartje op bestelling maken, en dan ga ik daarna misschien nog een beetje verder doen nu ik in de vibe zit!!!

3 opmerkingen:

chrilvian zei

die onderste zijn leuk,ihihi wie kwam op dat idee,hahahah

Wezz zei

Hey, ik wist niet dat jij kaartjes maakte voor een duikwinkel! Ben zelf net met duiken begonnen, vandaar dat ik eens een kijkje kwam nemen. Ze zijn leuk geworden!!
Ja als je "in the vibe" zit, moet je gewoon doordoen hé!! :-))

Margo zei

Haha een heus kaartenfabriekje, wat leuk !
Ik zag dat je op de Scraptastic gaat staan, ik vrees dat ik dat weekend al veel te druk zit, echt heel jammer !
Veel succes in ieder geval !
Liefs
Margo