dinsdag, september 25, 2012

VOORBESTELLING SILHOUETTE CAMEO

DEADLINE OP WOENSDAG 24 OKTOBER,
dus snel reageren is de boodschap!!! 
OPGELET: Voorlopig is er verder geen bestelling meer gepland voor deze machine, dus grijp nu je kans om deze machine in huis te halen.

Op zoek naar een snijmachine?  
Vergeet de Cricut, Slice en aanverwanten, want hier is de Silhouette Cameo!!!

De Cameo snijdt diverse materialen (papier, cardstock, chipboard, foil...) rechtstreeks vanaf de computer met Windows of Mac. Hierdoor kun je zelf ontwerpen maken, figuren uit de onlinestore gebruiken maar ook afbeeldingen omzetten naar snijlijnen. Daarnaast zijn al je lettertypes die al zijn geïnstalleerd op de computer te gebruiken voor teksten. Hierdoor hoef je dus nooit nog cartridges en dergelijke te kopen, dus de machine is de investering meer dan waard! Bovendien zijn er op het internet heel wat leuke patroontjes te vinden.
De uitgebreide (gratis) software, Silhouette Studio, is Nederlands en daardoor zeer makkelijk in gebruik. De Cameo snijplotter is door de vele mogelijkheden geschikt voor bijna elke hobby maar zeker ook voor professioneel gebruik. Denk hierbij aan autobelettering en je bedrijfskleding voorzien van een logo of tekst!!!
Deze plotter kan tot een breedte van 30,5 cm doorvoeren en tot een lengte van 3 meter!!!! Net als de Silhouette SD kunnen alle lettertypes en duizenden leuke ontwerpen, zonder cartridge of cd worden uitgesneden (geplot)! Ook kunt u plaatjes/logo`s omzetten naar snijpatronen met de (gratis) Silhouette Software.
De Silhouette Cameo sluit je direct aan op de computer. De Silhouette Cameo wordt geleverd met een (Nederlands) softwareprogramma en inclusief snijmat, mesje, downloadcard van 10$ en alle benodigde aansluitsnoeren.
* Alle materialen die geschikt zijn voor de Silhouette SD (Craft Robo) zijn ook geschikt voor de Silhouette Cameo.
* De Silhouette Cameo werkt met Silhouette Studio, dus de bestanden die je al in je bibliotheek hebt staan, kun je ook voor deze machine gebruiken.
*  De Silhouette Cameo heeft in vergelijking met de orginele Silhouette en de Silhouette SD een stillere motor. De motor is ook sterker. 
* De Silhouette Cameo wordt geleverd met een snijmes dat kan worden versteld in 10 standen (en binnen iedere stand ook in de software nog met 33 stapjes) waarmee je moeiteloos door de flock kunt snijden. Ook zwaarder materiaal zoals chipboard kan ermee worden gesneden.


The Silhouette CAMEO™ wordt geleverd met:

  • Silhouette Studio® software voor Windows XP/Vista/7 en Mac® OS X 10.6.3 en hoger
  • 51 exclusieve snij-patronen
  • Aansluitsnoer, USB kabel
  • 30 cm snijmat
  • snijmes (nieuw verstelbaar met 10 stappen)
  • $10 downloadkaart voor de Silhouette Online Store
  • Basis instructiegids

Je hebt nu de kans deze te bestellen aan 300€ + GRATIS verzending binnen België.

Interesse in deze leuke snijmachine? Stuur dan een mailtje naar creanijnshop @ gmail.com voor 24 oktober, zodat ik snel de bestelling kan doorvoeren.
(ook wie op zoek is naar bijvoorbeeld snijmatten, reservemesjes... mag me contacteren voor een prijsopgave)

1 opmerking:

Tinkerly zei

Zoooooo verleidelijk :o:o....
Ik moet er toch even over nadenken (grote investering, maar o zo mooi :o)