vrijdag, januari 20, 2012

Nog een keer wat kaartjes

Ik ben deze week vooral bezig geweest met verwerken van bestellingen, dus van knutselen is er niet veel in huis gekomen. Ik "moest" weer 2 kaartjes maken voor school. En dit zijn ze dus geworden:


Dit is een kaartje voor een collega die thuis zit met een dipje.  Ik vind het altijd moeilijk om mannenkaarten te maken, maar ik had al vrij snel dit idee in mijn hoofd.  Het is een PO-leerkracht, dus ik dacht dat deze klusjesman daar wel kon bij passen.  Het vierkant is bewerkt met distress inkt en water, in kleuren die passen bij het achtergrondpapiertje.  En de tekststempel van mezelf maakt het geheel af!

En deze kaart is weer een babykaart geworden, het is nogal de periode van de baby's bij ons op school.  Deze keer is er een collega opa geworden, maar de naam van het meisje (Noore-Marie) was gelijk een beetje te lang om erop verwerken, dus heb ik het voor één keer niet echt gepersonaliseerd.  Ooievaar had ik vorig weekend al ingekleurd in de auto toen ik aan het wachten was op Wim.
Ziezo, dat is het weer voor nu.
Ik ga zo meteen nog de laatste loodjes van de stocktelling doen, dan de shop klaarzetten, zodat ik vanavond even wat tijd voor mezelf (én de konijntjes) heb, omdat ik nog een paar projectjes zou willen afwerken!

2 opmerkingen:

Rose zei

Wat zijn het weer SUPER kaartjes geworden!!De ooievaar is heel mooi ingekleur!!!!

Margo zei

superleuke kaartjes!
Liefs
Margo