dinsdag, januari 03, 2012

Aan de scrap!

Ik had me voorgenomen om in de kerstvakantie toch weer wat foto's weg te scrappen, en tussen de huishoudelijke taken, het verzorgen van de konijntjes en het verwerken van bestelling door, heb ik dus deze pagina's gescrapt! Het is hoog tijd dat er wat vordering komt in mijn wereldreisalbum, maar ik moet ook dringend weer foto's uitzoeken om te bestellen, en bij mij is dat altijd een heel karwei!

Na de bezoekjes aan leuke museums (zie vorige layoutjes) zijn we nog vlug gestopt op een plaats om goud te zoeken.  Op bepaalde plaatsen in Nieuw-Zeeland kun je dat gewoon doen, maar aangezien we het materiaal niet hebben, deden we dat maar op een oude site waar je uitleg kreeg om het te doen.  We hadden wel een klein vlokje gevonden, maar helaas te weinig om van te kunnen leven... We moeten het dus doen met deze layout!  Ik heb ontzettend veel restjes gebruikt, van écht wel oud papier.  Soms is het gewoon leuk om papier samen te zoeken in de restjesbak en ze dan te combineren tot een pagina.  De titel zijn gouden letters, dat moest toch bij zo'n onderwerp! Ik was vorig jaar al begonnen aan deze pagina tijdens de crop met Veerle en Daphné, maar ik heb ze pas gisterenavond volledig kunnen afwerken.


En dan nog een layoutje, van de benji-sprong van Wim.  Ook hier heb ik veel foto's op verwerkt, maar dat is nu weer zo'n typisch iets van mij. Ik steek nogal veel tijd in het bestellen van foto's, omdat ik zoveel foto's heb die ik wil verwerken, maar toch geen dubbele pagina van wil maken, dus moeten de foto's verkleind worden. En voor de rest gebruik ik niet te veel embellishments, omdat het anders nog véél drukken wordt.  Bij mij moet de nadruk in mijn album nog steeds op de foto's liggen, en niet op alles errond.  Onder de grote vierkante foto zit nog een foto en de journaling.  Het gebruikte papier is een ouder vel van Basic Grey, en het bruine papier dateert nog van 2003.  Blij dat ik eindelijk eens oeroude stash kan opgebruiken!!! En verder nog een strookje papier van Echo Park, toch nog een recenter blad dus. En zoals steeds probeer ik toch minimum één stempel op mijn pagina te gebruiken, voor de journaling en ook die streepjescode.

Ziezo, dat zijn dus mijn eerste creaties voor dit jaar.  Ik ga nu eerst weer een beetje opruimen, en dan ga ik moeten kiezen of ik met de copics aan de slag ga, of toch nog even verder ga scrappen... Dilemma!!!

4 opmerkingen:

jenny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jenny zei

Hey Vicky, dat zijn weer leuke lay-outs die je maakte maar hoe kan het ook anders met zo een durfal naast je!

Margo zei

Wat een prachtige LO's !
Liefs
Margo

Rose zei

je lay-outs zijn super!!!mooie kleuren.....en leuk gevonden die gouden letter!!!