maandag, januari 30, 2012

Copic dag op zondag 19 februari **LAATSTE KANS**

Het is bijna zover, op zaterdag 18 en zondag 19 februari gaat de eerste Creanijn Copic Dag door.  Op beide dagen wordt hetzelfde programma gegeven, en er zijn nog een paar plaatsjes vrij.  Dus voor de geïnteresseerden: het is nu of nooit!!!

Dit wordt de inhoud van de dag:9u30 - 12u: Beginnerscursus: Kleuren en kleurgebruik
In de voormiddag leer je de kneepjes van het kleuren met de Copics. Bovendien krijg je een uitgebreide syllabus mee om je technieken en kleurcombinaties te kleuren en te noteren. Deze syllabus is een ontzettend handig naslagwerk als je aan het kleuren bent, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste kleurcombinaties. Bovendien krijg je ook staaltjes cardstock mee om de juiste kleurcombinatie te vinden met de Copics.

13u - 14u: Werken met schaduw en licht
Veel Copic-kleurders hebben problemen met het maken van een schaduw op een figuur. Aan de hand van een paar kleurvoorbeelden leer je hoe je het best voor schaduw kan zorgen op een gestempelde figuur.

14u15 - 15u15: Blendertechnieken
De Copic blender kan gebruikt worden om foutjes te verdoezelen, maar ook voor heel leuke effecten. En dat leer je tijdens deze workshop.

15u30 - 16u30: Een kaartje
Tijdens de laatste workshop van de dag gaan we een stempelafdrukje inkleuren volgens de geleerde technieken, en gaan daarvan een kaartje maken. We maken gebruik van ponsen, Cuttlebug, lintjes en bloemen!!!

Je kan kiezen voor volgende opties:

* Volledige dag: 70€ (alles inbegrepen: syllabus, blender, materiaal voor kaartje, goodiebag, stempelafdrukjes, lunch en drank)
* Enkel voormiddag: 30€ (syllabus en drank inbegrepen)
* Enkel namiddag: 45€ (blender, stempelafdrukjes, materiaal voor kaartje en drank inbegrepen)

Voor de Copic-dag hoef je alleen je eigen basismateriaal mee te brengen (snijmat, lat, mes, dubbelzijdige plakband...), en verder worden de stiften voorzien! Er zullen voldoende bundels van stiften ter beschikking zijn voor alle deelnemers. Voor alle workshops gebruiken we het DCP papier van Clairefontaine. Tijdens de workshops leer je vooral het kleuren en de technieken, we kleuren wel stempeltjes in, maar maken geen kaartjes. Enkel tijdens de laatste workshop wordt er stap voor stap een kaartje gemaakt met een stempelafdrukje dat we aan het begin van de workshop gaan inkleuren.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om je aan te melden op creanijn @ gmail.com .

BESCHIKBARE PLAATSEN:
* Nog 1 plaats in de namiddag op zaterdag 18 februari
* Nog 3 plaatsen voor de ganse dag op zondag 19 februari

Geen opmerkingen: