zondag, januari 15, 2012

Creanijn Copic Dag: laatste plaatsen!!!

Voor de geïnteresseerde Copic fans: nog even een ultieme oproep om je in te schrijven voor deze fantastische dag vol workshops!!!

BESCHIKBARE PLAATSEN:
* Zaterdag 18 februari: namiddag (1 plaats)
* Zondag 19 februari: nog 4 plaatsen voor de volledige dag

PROGRAMMA:
9u30 - 12u: Beginnerscursus: Kleuren en kleurgebruik

In de voormiddag leer je de kneepjes van het kleuren met de Copics. Bovendien krijg je een uitgebreide syllabus mee om je technieken en kleurcombinaties te kleuren en te noteren. Deze syllabus is een ontzettend handig naslagwerk als je aan het kleuren bent, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste kleurcombinaties. Bovendien krijg je ook staaltjes cardstock mee om de juiste kleurcombinatie te vinden met de Copics.

13u - 14u: Werken met schaduw en licht
Veel Copic-kleurders hebben problemen met het maken van een schaduw op een figuur. Aan de hand van een paar kleurvoorbeelden leer je hoe je het best voor schaduw kan zorgen op een gestempelde figuur.

14u15 - 15u15: Blendertechnieken
De Copic blender kan gebruikt worden om foutjes te verdoezelen, maar ook voor heel leuke effecten. En dat leer je tijdens deze workshop.

15u30 - 16u30: Een kaartje
Tijdens de laatste workshop van de dag gaan we een stempelafdrukje inkleuren volgens de geleerde technieken, en gaan daarvan een kaartje maken. We maken gebruik van ponsen, Cuttlebug, lintjes en bloemen!!!

Je kan kiezen voor volgende opties:
* Volledige dag: 70€ (alles inbegrepen: syllabus, blender, materiaal voor kaartje, goodiebag, stempelafdrukjes, lunch en drank)
* Enkel voormiddag: 30€ (syllabus en drank inbegrepen)
* Enkel namiddag: 45€ (blender, stempelafdrukjes, materiaal voor kaartje en drank inbegrepen)


Voor de Copic-dag hoef je enkel je basismateriaal mee te brengen, de stiften worden voorzien! Er zullen voldoende bundels van stiften ter beschikking zijn voor alle deelnemers. Voor alle workshops gebruiken we het DCP papier van Clairefontaine. Tijdens de workshops leer je vooral het kleuren en de technieken, we kleuren wel stempeltjes in, maar maken geen kaartjes. Enkel tijdens de laatste workshop wordt er stap voor stap een kaartje gemaakt met een stempelafdrukje dat we aan het begin van de workshop gaan inkleuren.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om je aan te melden op creanijn @ gmail.com .

Geen opmerkingen: