donderdag, februari 09, 2012

Nieuwe artikelen in de shop

De afgelopen dagen zijn weer heel wat pakketjes toegekomen van de groothandels, en nu ben ik bezig met alles geleidelijk in de shop te plaatsen.
Even een greep uit het aanbod, maar er is nog meer op komst!!!

Hoewel het er nog het weer niet voor is, zijn er al weer leuke voorjaarscollecties uit.  Deze keer komt We Are Memory Keepers met een leuke pastelkleurige reeks voor de paasdagen uit, maar is zeker ook voor andere gelegenheden te gebruiken.  Ook bijpassende stempeltjes maken het geheel af. En zeker voor de konijnenliefhebbers (zoals ik!) een must, want er zit leuk papier en zelfs een stempel met konijnen tussen!!!
Speciaal voor de kaartjesmakers worden ook vanaf nu regelmatig kleine papierblokjes aangekocht (6 x 6 inch of 15 x 15 cm) Zeker de blokken met de bloemen zullen zeer in de smaak vallen!  Deze blokjes kosten 5€ voor 24 vellen.
Nellie Snellen bracht onlangs weer een superreeks met stempeltjes uit, allemaal in het thema van Cowboys en Indianen.  Deze stempeltjes zijn perfect in te kleuren met Copics, Distress of ander materiaal.  Ze kosten 5€ per stuk, en zijn slecht beperkt op voorraad.
Ook zijn er 2 nieuwe cartridges voor de Cricut aan het assortiment toegevoegd, namelijk Celebrations and Animal Kingdom.  Deze kosten in de Creanijn Shop slechts 65€ in plaats van de vooropgestelde 80€.  Zoek je nog andere cartridges?  Aarzel dan niet om me te contacteren voor de voorwaarden en prijzen.

Ook het assortiment Copics is aangevuld!!! Helaas zijn nog niet alle stiften mee voor de Copic dag, maar de groothandel heeft me verzekerd dat het tegen dan zeker in orde moet komen!!! De stock in de shop is weliswaar nog niet aangepast, dit zal gebeuren in de week na de Copic dagen.

Veel shopplezier!!!

1 opmerking:

Margo zei

Wat een prachtig papier weer Wendy !
Het gaat ons hopelijk nog een keertje lukken om tot bij jou te komen !
Liefs
Margo