dinsdag, februari 21, 2012

Creanijn Krokus Kalender

Naar aanleiding van de Krokusvakantie zijn er heel wat meer activiteiten dan gebruikelijk!
Hier even een overzichtje:

Dinsdag 21 februari: Cropavond van 19u30 tot omstreeks 22u
Kom gezellig croppen met andere scrappers.  Het is altijd plezant om met een paar mensen met dezelfde hobby samen te zitten.  Bovendien kun je gebruik maken van een heleboel materialen, zoals ponsen, stansen, stempels, machines ... Een cropavond kost 7.50€ of is gratis bij aankoop van minimum 20€.

Eén adres: bij CREANIJN!!!

Woensdag 22 februari: Koopdag doorlopend van 9u tot 18u
De shop is deze dag extra geopend.  Kom neuzen in het uitgebreide assortiment voor de scrapper en kaartjesmaker!  Een ruime keuze aan papier, cardstock, stempels, embellishments en nog veel meer!  Iedereen is van harte welkom.
Bovendien kun je in de namiddag ook komen croppen vanaf 13u30


Donderdag 23 februari: Copic workshops van 19u30 tot omstreeks 22u
De namiddagworkshops van de Creanijn Dag van afgelopen weekend worden opnieuw gegeven.  Je leert onder andere schaduw aanbrengen op je stempelafdrukje, werken met de blender en tot slot maken we ook nog een leuke kaart.  Deze avond kost 40€, alle materiaal en werkbeschrijving voor de blenderworkshop inbegrepen. Voor elke deelnemer is er ook een blenderpen inbegrepen, die je dus na afloop mag meenemen naar huis. Er zijn voldoende stiften ter beschikken die de deelnemers kunnen gebruiken voor de oefeningen. Het enige wat je zelf moet meebrengen, dat is je basismateriaal (snijmat, lat, dubbelzijdige plakband...)


Vrijdag 24 februari: Maken van een lantaarn van 19u30 tot omstreeks 22u
We maken een leuk ruimtelijk project, namelijk een lantaarn.  Je kan het geheel openschuiven, en op die manier verschijnen er een heleboel extra foto's.  We maken tijdens de workshop de basis, als er tijd over is, kunnen we al verder met het versieren ervan (breng dus eventueel al je foto's mee!!!) De workshop kost 15€, materiaal inbegrepen.  Het basismateriaal breng je zelf mee.

Zaterdag 25 februari: Koopdag
De shop is dan open van 9u tot 12u30. Kom genieten van de vele spulletjes in het Creanijn assortiment en dat aan de scherpste prijzen!
Wil je inschrijven voor
één of meerdere activiteiten? 
Stuur me een mailtje op
creanijn @ gmail.com!!!

Geen opmerkingen: