maandag, februari 20, 2012

Copic workshops aanstaande donderdag

Op aanvraag doe ik de namiddagworkshops van de Copic dag van afgelopen weekend nog een keer opnieuw, en wel op donderdagavond 23 februari van 19u30 tot omstreeks 22u.
Heb je interesse, aarzel dan niet te lang en schrijf je in door me te mailen op creanijn @ gmail.com want het aantal plaatsen is beperkt!

Wat staat er dus op het programma:
* Licht en schaduw op je stempelafdrukje
* Werken met de blender
* Een superleuke kaart met bloemetjes, lintje, cuttlebug en uiteraard een leuk Magnoliastempeltje die jullie zelf mogen inkleuren

De kostprijs voor de avond is 40€, alle materiaal en werkbeschrijving voor de blenderworkshop inbegrepen.  Voor elke deelnemer is er ook een blenderpen inbegrepen, die je dus na afloop mag meenemen naar huis.  Er zijn voldoende stiften ter beschikken die de deelnemers kunnen gebruiken voor de oefeningen. Het enige wat je zelf moet meebrengen, dat is je basismateriaal (snijmat, lat, dubbelzijdige plakband...)
Mocht je interesse hebben in het volgen van een beginnerscursus werken met Copics, mag je je altijd melden.  Ik laat je dan persoonlijk weten wanneer er eentje op de agenda komt. Of je kan uiteraard ook de blog in de gaten houden.
Voor mensen die veraf wonen, zal er ook de mogelijkheid gegeven worden een beginnerscursus met een starterssetje van 3 stiften aan te schaffen via de Creanijn Shop.  Hierover zal je binnenkort meer kunnen lezen op de blog.
Alle 180 kleuren van Copic Ciao markers zijn beschikbaar in het Creanijn assortiment. De stock wordt eerstdaags weer op punt gesteld.

1 opmerking:

Isabelle zei

ooo zo tof dat je zo snel weer een avondje doet! jammer genoeg is de club nu de boosdoener, Kurt moet gaan werken... verdikke t wil precies niet lukken.
groetjes Isaelle