donderdag, december 13, 2007

Toot toot toot, here's my new loot!

Voila, ik heb me weer eens goed laten gaan. Maar ja, 100 layouts maken zonder iets nieuws te mogen gebruiken, dan mag een mens zich wel een keer laten gaan zeker? En dan nog wel in mijn eigen winkel. Ik heb een hele stapel Basic Grey en Scenic Route ingeslaan (zo'n 7 cm hoog...), toch wel mijn superfavorieten op dit moment. Maar de kleuren passen toch zo goed bij mijn reisfoto's, vandaar. En omdat ik toch een grote kortingsactie lopen heb (alles in promotie!, zie ook mijn shop blog voor meer info), besloot ik maar om wat oudere papieren van BG waar ik er niet meer zoveel van had, bij mijn persoonlijke voorraad te voegen.
Ik heb ook 2 bestellingen gedaan in Amerika, nu de dollar zo historisch laag staat, een ideaal moment om weer wat nieuwigheden binnen te doen. Een bestelling van Creating Keepsakes is nog op komst, megatoffe stempels (van de Kit of the Month),chipboard en het 3de boek van Lisa Bearnson (vond de 4de zo schitterend dat ik maar nog een boek bestel). Dus weer iets om naar uit te kijken. Kort na de middag ging ik de post uit de brievenbus halen, en tot mijn grote verbazing zat er een kaartje in van de postbode, dat er een pakket op het postkantoor ligt. HALLO? Ik was de hele voormiddag thuis, en ik heb niets gehoord... Tja, dan maar vlug tegen het openingsuur nog op mijn fiets het pakje gaan halen. Op de grote envelop stond "Creating Keepsakes" en "Scrap your trip". Tja, van wie zou het nu zijn. Aangezien het te dun was voor de chipboard en het boek, kon het niet anders dan mijn andere bestelling zijn. Ik had lang geleden daar al een keer besteld, het is een online winkel gespecialiseerd in thema's, vooral reizen. En ook daar heb ik mij een keer goed laten gaan, en alles wat ik ook maar enigszins aan dacht dat ik kon gebruiken in mijn Alaska album, heb ik gekocht:
Twee pakketjes, paar losse vellen papier, maar verder vooral stickers, rubons, diecuts.. rond het thema Alaska, kamperen en wandelen. Hihi, leuke plezante spulletjes, mijn handen jeuken alweer om hier mee aan de slag te gaan. Helaas zal ik niet te veel kunnen scrappen de komende dagen, ik zit dus in de examens, en naar het schijnt moet ik dan veel verbeteren en de kindjes punten geven... Maar ja, ik ben altijd wel een last minute iemand, ik moet presteren onder druk, en mijn leuze is niet voor niets:"Stel uit tot morgen wat je vandaag kan doen!"
Hopelijk komen mijn volgende spulletjes ook weer snel aan! Weer iets om naar uit te kijken.

Geen opmerkingen: