zaterdag, december 29, 2007

Kerstkaarten gemaakt (Challenge #11-18.75)

Het was héél lang geleden, maar de afgelopen week heb ik weer kaarten gemaakt. Ja, natuurlijk met de eindejaarsperiode kon ik niet anders dan mijn eigen kaarten maken. De mensen verwachten dat zo een beetje van me denk ik.
Dit zijn ze geworden:

Van deze kaarten heb ik elk 10 stuks gemaakt, dus in totaal 20 kaarten. En aangezien kaarten ook meetellen voor de Use Up Your Stash-challenge, heb ik weer punten gescoord. Maar omdat kaarten dus minder papier vragen dan layouts, is het zo dat 4 kaarten als 1 punt tellen. Daarmee kom ik dus aan 85 nog te gaan!

Maar ik heb ook 15 specialekes gemaakt! Ik had dit op de blog van Caroline gezien, en zij had het dan weer ergens anders vandaan, maar ik vond het zo leuk, dat ik er ook zo gemaakt heb. Best wel wat werk, zeker het embossen aan beide kanten. En omdat het een beetje vooruit moest gaan, heb ik bij de volgende lading dan maar goudinkt gebruikt... Dus ook weer lekker ouder papier hiervoor gebruikt, en 15 kaarten staan gelijk aan 3.75 punten. Zal er toch nog eentje moeten maken om zo dit raar getal weg te werken denk ik...

3 opmerkingen:

Els zei

ja , die kerstboompjes zijn de max he !!!!

ScrapMartine zei

Ik vind die ook heel erg leuk.
Kan je misschien doorgeven waar we de werkbeschrijving kunnen vinden?

Martine

Caroline van Scrap2be zei

Jouw kerstboomkaartjes zijn ook goed gelukt, hoor! En inderdaad, met kaartjes kom je soms aan rare getallen voor de challenge... Met ATC's is 't nog erger, lol!