zaterdag, december 29, 2007

Joehoe, nieuwe Alaska-layouts (Challenge # 19.75-23.75)

Ik heb weer een beetje gescrapt de laatste tijd, hoewel het toen weer meer dan een week geleden was. Ik heb mijn tijd toen namelijk gebruikt voor de kerstkaarten... Maar hier zijn weer mijn laatste creaties, die ik tijdens de crop van donderdag gemaakt heb. Gisteren heb ik ook weer 4 pagina's gemaakt, maar daarop moet nog de journaling en zo komen.


Een leuke layout vind ik dit zelf geworden, voor de eerste keer zo van die scallopped cardstock gebruikt, en de onderste kleuren groen zijn restjes. De linkerkant was al eerder gemaakt, donderdag moest ik gewoon nog de rechterkant doen. Weer lekker eenvoudig, zoals ik het graag heb! Nummers 19.75 en 20.75!


Voor de crop had ik geen tijd gehad om alles klaar te maken. Ik had enkel mijn foto's en uitgebreide restjesbak bij de hand. En toen heb ik maar stukken papier bij elkaar gezocht, en de 4 stroken op elkaar gekleefd, om zo mijn eigen achtergrond te maken. Leuk om doen, moet je zeker ook een keer proberen. Op die manier raken de restjes pas echt goed weg! Voila, het totaal komt nu met deze 2 layouts op 21.75 en 22.75!!!


En dit is voorlopig de laatste die ik kan tonen. Ook weer met enkel en alleen overschotjes gemaakt uit de restjesdoos. Ik had zoveel foto's van de zeeleeuwen, maar ik wilde het beperken tot één pagina, dus hij is lekker vol foto's. Tenslotte nummer 23.75 voor de challenge!!! Het gaat goed vooruit, bijna 1/4 weer achter de rug!!!

1 opmerking:

Els zei

mooooooooiiiiiiiiii !!!!!!!!