zaterdag, december 29, 2007

Koekjes bakken

Voila, donderdag heb ik me nog een keer goed geamuseerd om koekjes te bakken. Dat is in feite het enige wat ik graag doe in de keuken: bakken! Receptje van het internet geplukt, want in mijn kookboek was niets leuks te vinden. Wel zo een beetje mijn eigen interpretatie eraan gegeven (melk en honing nog toegevoegd) en voila: Ik laat jullie even virtueel meegenieten van mijn koekjes!


Maar waarom had ik nu in hemelsnaam koekjes gemaakt? Wel, elk jaar organiseert de spellenclub een gezelschapsspellendag. En aangezien ik wel graag eens een gezelschapspel speel, was ik dit jaar ook van de partij. Iedereen die iets zelfgebakken meebrengt, krijgt een ticket, en daarmee maak je dus kans op een gezelschapsspel naar keuze. Leuk toch? En ik had van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog wat extra koekjes te maken voor de deelnemers van de crop en workshop van de afgelopen 2 dagen. Nu, blijkbaar waren er heel wat taarten gemaakt door de deelnemers, maar gelukkig was ik dit jaar eerder uitgeloot dan het jaar voordien (toen was ik namelijk allerlaatste), zodat ik toch nog een mooie doos kon uitkiezen, en dit is het geworden:

Ik ken het wel niet, maar het is een soort van kaartspel waarmee je goud moet zoeken (of zoiets...) We gaan het wel nog een keer uittesten, ... als ik tijd heb tenminste...

4 opmerkingen:

Els zei

hey vicky, ik wist niet dat je graag gezelschapsspellen speelt. wij doen dat ook graag.

Anoniem zei

ikke ook!!!!niekolken
en proficiat met je kadoo!!!

Caroline van Scrap2be zei

Ziet er lekker uit!
Wij spelen ook graag spelletjes, zou dat nog een gemeenschappelijk kenmerk zijn van scrappers?

Veerle zei

He vicky. Wat leuk koekjes bakken!! En ik vind gezelschapsspellen ook leuk zo af en toe! :-)