donderdag, november 15, 2007

Verwen jezelf eens

Afgelopen zondag 11 november was het mijn verjaardag, maar ik heb enkel leuke kaartjes gekregen... Hihi, zoals je kan zien, toch een paar met een konijn op! De onderste links is van Christine, de andere rechts is van Anja en Sindhu, bedankt allemaal voor het fijne kaartje!
Geen cadeautjes helaas. Maar wat doet een mens dan maar: koop jezelf eens leuke spulletjes voor je verjaardag. Mijn tafel stond er zowaar vol mee:

Mijn beste aankopen waren zeker en vast de Tote uit het Kruidvat (voor maar 10€!) en de opbergdoos van Making Memories. Ik zweerde eerst bij hoog en bij laag dat een tote niets voor mij was, maar ik zal mijn mening moeten herzien. Heb voor het eerst sinds héééééél lange tijd weer aan mijn bureau gescrapt. Stel je voor! Anders moest ik alles verhuizen van boven naar beneden of omgekeerd, maar nu moet ik enkel maar mijn tote meenemen. Hij is lekker groot en er kan lekker veel in! En alles natuurlijk in mijn favo kleurtje: lime groen. Tja, zelfs mijn nieuwe papiersnijder is in het groen. Heb om een soort van slap scrapbookalbum besteld (uiteraard ook in het groen), om de lopende projecten in op te bergen. En verder nog wat stempels (onder andere ook uit het Kruidvat), tijdschriften en links en rechts nog wat van embellishments.
Ik vermoed dat jullie de komende tijd weer het een en het ander zullen mogen verwachten van me!

3 opmerkingen:

Veerle zei

Leuk, de tote!! Ik heb 'm ook!! :-) En de stempels heb ik over getwijfeld... maar toch niet gedaan!

judith zei

alsnog proficiat Vicky!!! En die tote helemaal geweldig!! Ik heb nu bijna 3 jaar geleden een tote van mijn zus met de kerst gekregen en ik moet zeggen: het beste scrapbookkado tot nu toe! Ik gooi er alles in en alles komt er ook weer uit! scrap ze veel liefs!!

Anoniem zei

een beetje een late proficiat met je verjaardag(ik wist het niet!)!!!!en ik heb de abc-stempels ook gekocht in het kruidvat!!als het maar mooie letters zijn,dan ben ik verkocht!!!niekolken