vrijdag, november 09, 2007

Eindelijk nog eens scrapcreaties (Challenge # 51-54)

Wel, het lijkt wel al een eeuwigheid geleden dat ik nog een keertje gescrapt heb... Naar mij aanvoelen is het bijna een jaar geleden... Nu, zo erg is het niet, maar toch wel zeker al een maand dat er bijna niets uit mijn handen gekomen is.
Ik moest nog layouts met schetsen publiceren op de Art Noevoo Blog, en ik zet ze hier dan ook maar meteen bij.
Deze van Praag was al ongeveer af, ik moest enkel nog de titel en journaling doen. Dus al bij al was die vanavond snel klaar.

En dit was de schets waar ik me op heb gebaseerd, het is ook de Art Noevoo schets, waar je dus een leuk scrapbookprijsje kan winnen. Meer info op de blog van Art Noevoo

En deze is de allereerste voor het Alaska-album. De pagina's waren klaar, alleen de foto's ontbraken nog. Dus dat heb ik vanavond maar snel in orde gemaakt. En ik heb naast de tickets ook nog ander "luchthavenmateriaal" gebruikt, namelijk streepjescodes vanop de bagage-etiketten die aan je koffers gehangen worden, zodat ze weten waar de koffer heen moet.
Deze is ook op basis van een schets, en ik heb de schets ook als extraatje gezet op de blog van Art Noevoo. Als je ze ook wil gebruiken, doe gerust, maar laat wel ff zien wat je ervan gemaakt hebt, dat vind ik altijd ontzettend leuk.


De tekst op deze layout is in feite het reisverslag die je ook terugvindt op mijn blog, ik vind het wel leuk om onze "vliegtuigperikelen" te documenteren voor het nageslacht...
Trouwens, al het papier dat ik gebruikt hebt, is behoorlijk oud of uit de restjesbak, dus het telt weer dubbel en dik mee voor de Use Up Your Stash Challenge.
Maar dat betekent niet dat ik geen nieuwe dingen koop of zo, maar enkel de layouts gemaakt met ouder of gekregen materiaal telt mee.
Volgende weekends beloven weer druk te worden op scrapbookgebied: zaterdagnamiddag heb ik workshop (boekje van Karen Burniston), zondag is het Scrappen tegen Kanker en volgend weekend is het weer Scrapaganza. En tussendoor nog het huishouden doen, strijken, kuisen, workshops voorbereiden en geven... Dus ik vrees dat jullie het weer even zonder layouts zullen moeten stellen.

1 opmerking:

judith zei

Mooie LO's Vicky!! Ik zal kijken of ik ook een LO kan maken voor de art noevoo challenge! veel liefs!