maandag, november 19, 2007

Tikkertje tik

Ik ben een tijdje geleden (net na de reis dacht ik me te herinneren) getikt door een aantal mensen, namelijk Els , Veerle (Scrappytoo) en Veerle (Plufke)

Dit zijn de regels:
1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.
2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).
3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.
4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog achter te laten.

Tja, waar moeten we mee beginnen?

1. Ik hield me vroeger graag bezig met prutsen aan mijn tenen, soms beet ik zelfs mijn teennagels af (Lees: toen was ik nog lenig...) Met als gevolg dat mijn grote tenen nu nog altijd krom staan daarvan. En ook nu pruts ik nog graag, maar soms heeft dat nare gevolgen, mijn grote teen is al een tijdje aan het verzweren aan de zijkant en ik geraak er maar niet af. Door het prutsen natuurlijk.

2. Ik kan nogal snel boos worden, maar meestal is dat van korte duur. Gelukkig maar. Alleen leef ik samen met een koppig konijn, waar boosheid nogal lange tijd kan innemen... En dat kan wel een keer botsen dan natuurlijk.

3. Ik hou van reizen, fotograferen, en dat komt natuurlijk samen in een mooi product, een scrapbookalbum. Ik zou het liefst de hele wereld zien, maar dat zal helaas nooit kunnen denk ik, of je zou full-time moeten reizen, en dan nog waarschijnlijk. Maar toch ben ik ook graag thuis, en vind het altijd verschrikkelijk als ik de konijntjes moet achterlaten.

4. Ik heb een alfabetverslaving. Echt waar, je wil gewoon niet weten hoeveel stansalfabetten ik heb, en dan mogen we de stempels en stickers ook niet vergeten natuurlijk. En dan heb ik er wel nog een paar duizend op de computer staan. Maar ik hou van variatie in lettertypes, een mens kan er dus nooit genoeg hebben. Wat heb ik vooral gekocht op de SAG van afgelopen weekend? Juist, alfabetten!

5. Mijn lievelingskleur zal je ondertussen wel weten, namelijk groen. En omdat limegroen nu zo in is, heb ik heel wat limegroene attributen, en zelfs de living is limegroen (in combinatie met donkergroen) En ik heb ook vooral groene kleren in de klerenkast, in allerlei mogelijke tinten, maar het liefst draag ik het natuurgroen of kaki. Ik vind ook dat door het groen mijn groene ogen nog meer uitkomen. En uiteraard ben ik ook supporter van een groene ploeg, namelijk Cercle Brugge, en raad een keer wat onze mascotte is? Een konijn!

6. Hoewel mijn huis soms een puinhoop is, hou ik er wel van om op tijd en stond er iets aan te doen. En zeker als het om hobbyspulletjes gaat, ben ik een kei in organiseren. Allerlei doosjes en kastjes en nog meer van datte. En soms mag het een wonder zijn dat ik door de bomen het bos nog zie, en perfect weet waar alles te vinden is.

7. Ik heb ook een scrapbooktijdschriften tic. Ik verzamel zowat alle bladen die op de Belgische markt te verkrijgen zijn, vooral dus Nederlandse tijdschriften. Maar ik heb ook een aardige collectie Amerikaanse tijdschriften en boeken. En wat doe je er mee, hoor ik je al denken? Niets, ze staan gewoon aardig in de kast... Dit weekend eentje in de goodiebag gekregen, en ook een gekocht. Moet ze misschien wat vaker bij de hand nemen om inspiratie op te doen, of gewoon bij het bed leggen, en postitjes tussen steken. Nu ik weer boven scrap, zal ik misschien weer sneller geneigd zijn om ze ter hand te nemen.

Voila, dat was het zo weer een beetje. Ik moet nog ff kijken wie niet getagged is, en wie ik dus zal doortikken, maar nu ff niet, ben te moe!

2 opmerkingen:

Veerle zei

Leuk om die feitjes over je te weten!! :-)

Els zei

tja, die alfabetten he. :-)