donderdag, november 29, 2007

Creanijn Schetsen - oproepje voor medewerkers

Voor de layoutworkshops ben ik druk bezig met het maken van schetsen. Helaas ben ik door tijdgebrek er nog niet in geslaagd om schetsen op de website te zetten. Je vindt wel al een aantal schetsen hier op mijn blog.

Ik vind het ontzettend fijn om met schetsen te werken, en wil die ook graag met jullie delen. Daarom heb ik het idee om een schetsenblog te openen, waar je wekelijks een schets op kan terugvinden, met een aantal voorbeelden. Maar dat kan ik uiteraard niet alleen… Vandaar dat ik even een oproep lanceer onder de lezers op min blog. Ik ben op zoek naar een aantal mensen die op vaste basis een layout willen maken voor de schetsenblog.

Ik zou graag een 6-tal vaste mensen willen “aanwerven” om per maand 2 layouts (of meer) aan te leveren, maar er is zeker ook plaats voor “gastdesigners”.

Ik zou de blog graag per 1 januari van start laten gaan, dus als je interesse hebt om hieraan mee te werken, dan hoor ik het graag van je op info @ creanijn . be

Je kan je kandidaat stellen tot 10 december, en dan maak ik een selectie. Vergeet ook zeker niet een paar van je layouts te tonen. Zowel beginners als gevorderde scrappers zijn welkom!

O ja, nog even vermelden dat ik jullie niet kan betalen voor jullie werk, maar alle “designers” zullen een vaste korting krijgen in de shop.

1 opmerking:

judith zei

He vicky dat klinkt erg leuk!! Ik heb hier wel oren naar en zal je even mailen! Leuk idee hoor