zondag, november 25, 2012

Voorbereidingen voor de kerstbeurs

Wat doet een mens op een vrije zondag??? Juist ja, werken.  Maar niet voor school, wel voor de kerstbeurs van volgende week.  Omdat er hier nog een heleboel spullen aangekomen zijn die nog niet geprijsd zijn of in de shop stonden, moet ik dat nu nog allemaal doen. En ook al stilaan beginnen inpakken, want de tijd vliegt!!!

Naar de Kerst- en Creatiefbeurs van zaterdag 1 en zondag 2 december in Kortrijk Xpo neem ik deze keer vooral spullen mee voor de kaartenmakers. Uiteraard ook nog wat scrapmateriaal (zoals papierpakketten en albums), maar de ervaring leert dat er meer kaartjesmakers de beurs bezoeken.

Dit mag je onder andere verwachten:
We hebben 30 leuke stempeltjes van Crafty Sentiments binnen gekregen.  Deze unmounted rubberen stempels zijn ontzettend schattig, en kosten 6.50€ per stuk.  Tijdens de beurs zal ook een leuke kortingsactie hierop gegeven worden.

En ik heb mijn oude wenskaartenmolen van de zolder gehaald, want het is ideaal om de vele snijmallen in te zetten.  We hebben ook heel wat nieuwe soorten binnen, een aantal staan al in de shop, maar lang niet allemaal.  Hier even dus een overzichtje van de verschillende mallen Creatables, Craftables...


OPGELET: Heel wat van deze nieuwe artikelen staan niet in de shop.  Je kan ze voorlopig enkel kopen op de kerstbeurs of tijdens de uitverkoopdag op zaterdag 15 december.  Pas eind december zal de rest van de voorraad in het assortiment opgenomen worden als de stock helemaal nagekeken wordt.


Geen opmerkingen: