zondag, november 25, 2012

Het kerstkaartenfabriekje (deel 2)

Ik ben gisterenavond weer in volle actie geschoten om kerstkaarten te maken voor de kerstmarkt.  Ik heb voor de gelegenheid een doos kaarten van DCWV genomen (ook te koop in de Creanijn Shop), en die gewoon hier en daar afgewerkt met een tekst of een figuurtje.  De teller stond gisteren op 40 stuks, en vrijdag ook al 42 gemaakt, dus het gaat aardig vooruit.  Maar ik heb dan nog niet de kaarten gemaakt op bestelling of voor mezelf, dus er komen er binnenkort wel weer wat voorbij!

Deze kaarten zijn gelijkaardig aan die van vrijdag, alleen had ik de stukjes te breed gelaten, waardoor ze plat op de kaart moesten, en er dus niet veel plaats overbleef voor een tekststempel.

Deze zijn megasimpel, omdat de kaarten uit de doos al mooi versierd zijn.  Ik heb er dus bij de linkse een tekstje uit een vel van Cosmo Cricket gebruikt, en bij de andere kaarten mijn eigen tekststempel.

En over deze ben ik super tevreden, misschien omdat ik weer met de Copics aan de slag ben gegaan.  Voor de bovenste kaart heb ik me laten inspireren door het kaartje van Tessy voor de stempel.  De onderste zijn gemaakt met stempeltjes van Marianne Design.  Ik vond de uiltjes wel schattig en ontzettend makkelijk om in te kleuren!
Hier zie je de kaartjes nog even in detail!

GEBRUIKTE COPICS:
Sneeuwman: R46 - R89 (details) - YR04 (neus) - E18 (arm en knopen)
Uiltje: W5 - W3 - G29 - G43 - R46 - Y15

2 opmerkingen:

daphné zei

en ik die dacht dat ik aan speedscrappen deed

Isabelle zei

Leuke kaartjes! Weer zo tof gedaan. Hele leuke sneeuwpop stempel,van welk merk is ie?
groetjes Isabelle