zaterdag, november 24, 2012

CKC#003: Bolletjespapier

Alweer de vierde zaterdag van de maand, dus schotelen we je weer een nieuwe kaartjeschallenge voor.
Deze maand willen we graag dat jullie bolletjespapier gebruiken op je kaart.  Grote bollen of kleine bollen, dat maakt allemaal niet uit!

Je hebt tot vrijdag 21 december de tijd om deze kerstkaart te maken, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! De winnaar zal op zaterdag 22 december bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team maakte voor jullie deze voorbeelden:

DAPHNE:
Daphné gebruikte het ideale papier van Echo Park voor deze kaart.  Grote en kleine bolletjes gecombineerd.

En ze maakte ook nog deze rechthoekige kaart met diverse soorten bolletjespapier.  Zelfs voor een stoere kaart past dit perfect!

ROOS:

Roos gebruikte voor deze kaart bolletjespapier met glitter.  
Het paard is van Magnolia, en de tekststempel is van Creanijn (uiteraard!)

VEERLE:
Veerle gebruikte een schattige Tilda stempel van Magnolia, in combinatie met papier van My Mind's Eye.  Uiteraard zijn er ook weer bloemetjes op verwerkt.

VICKY:
En dit is mijn kaart geworden.  Heb voor mijn verjaardag deze supertoffe stempel gekregen, en ben er dan maar meteen mee aan de slag gegaan om deze bedankingskaart te maken.  Vond het wel grappig om dit papier van Echo park te gebruiken en het cadeautje op dezelfde manier in te kleuren.  Tekststempel is mijn eigen ontwerp.
En ik heb hieronder nog een paar andere kaartjes geplaatst van vorig jaar, want toen heb ik ook massaal kaarten met bolletjespapier gemaakt! Kwestie van jullie weer massaal te gaan inspireren!Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!!


4 opmerkingen:

Els zei

Leuke uitdaging en het kaartje met je nieuwe stempel vind ik prachtig!

Je@net zei

Leuke uitdaging en wat een mooie voorbeelden. Krijg meteen zin om lekker aan de slag te gaan!

jenny zei

hey Vicky, wanneer word de winnar van CKC#003 bekendgemaakt?

Creanijn zei

Zo snel mogelijk Jenny, maar hopelijk begrijp je ook dat het nu ontzettend druk is met de stocktelling van de winkel en het aanvullen ervan...