woensdag, augustus 08, 2012

Nieuwe manier van verzenden in de Creanijn Shop!!!

Op algemeen verzoek geeft Creanijn Scrapbooking nu ook de mogelijkheid aan de klanten om een verzending via Kiala te verkiezen voor verzendingen binnen België.
Heel vaak is het zo dat je bijvoorbeeld niet thuis bent als de postbode net langs komt met je bestelling, en is de post gesloten als je gedaan hebt met werken.
Daarom heeft Kiala heel wat voordelen, want ze werken samen met o.a. dagbladhandels, tankstations... (met langere openingstijden dus) om pakketjes van het ene filiaal naar het andere te sturen. En zo heb je meer kans dat je wél tijdig je pakketje kan ophalen.
De kostprijs voor deze verzendoptie is 4.50€ (4€ verzendkosten + 0.50€ verpakkings- en vervoerskosten) voor een bestelling van minimaal 25€.  Vergeet niet bij het uitchecken je gewenste Kiala-punt te kiezen.
Bij afgifte van het pakket in het Kiala-punt tot het aankomen in jouw punt naar keuze kan er 1 à 2 werkdagen zitten, maar je wordt op de hoogte gehouden per e-mail wanneer het pakketje er aan komt.

Maar er is méér: Creanijn zal 3 pakketten gratis versturen aan de eerste 3 klanten die een bestelling plaatsen van minimum 25€ in de Creanijn Shop op http://shop.creanijn.be/shop 
Enige wat je hiervoor moet doen is het volgende artikel in je winkelwagentje plaatsen om de 4.50€ van de verzendkosten te kunnen aftrekken. http://shop.creanijn.be/shop/product_info.php?cPath=380&products_id=6236
Aarzel niet te lang om je bestelling te plaatsen, want er zijn slechts 3 klanten die van dit aanbod kunnen profiteren!!!

Geen opmerkingen: