woensdag, augustus 15, 2012

CREANIJN WORKSHOPS: Workshopkalender online

De Creanijn Workshopkalender voor het najaar staat online op de blog.  Je kan vanaf nu al je plaatsje(s) hiervoor reserveren!!!

KAARTJES
Nieuw vanaf dit jaar zijn de kaartjesworkshops, elke 3de woensdag van de maand.  We maken telkens kaartjes in een speciale vorm. Deze workshops kosten 10€, alle materiaal voor het kaartje inbegrepen.  Je ontvangt een pakket met het papier, cardstock, stansjes, bloemetjes, stempelafdrukje, werkbeschrijving en patroon. We maken dus allemaal hetzelfde kaartje.
Voorlopig vind je enkel de data terug met de omschrijving van het kaartje, binnenkort zullen de eerste voorbeeldjes van deze kaarten online worden geplaatst, zodat je weet wat je mag verwachten.

CROPAVONDEN
Traditioneel blijft Creanijn ook cropavonden organiseren, meestal een keer op donderdagavond en een keer op vrijdagavond.  Kom gezellig in groep scrappen of kaartjes maken! Je kan gebruik maken van een uitgebreide collectie (scrap)stempels, maar ook van machines zoals de Cuttlebug, Cricut, Sizzix, Slice... Uiteraard kun je ook in de shop terecht als je nog op zoek bent naar extra materiaal voor je scrapbook. Je gaat gewoon aan de slag met je eigen foto's en materiaal.
Een cropavond kost 7.50€ of gratis bij aankoop van minimum 20€.
De eerste crop staat gepland op donderdag 23 augustus.

LAYOUTWORKSHOPS
Layoutworkshops zijn ook een klassieker bij Creanijn.  Tijdens een layoutworkshop maken we in totaal 3 spreads (=6 layouts). Je kiest op basis van de voorgeschotelde schetsen het passende papier, en je gaat aan de slag om deze in het juiste formaat te snijden. Als er tijd over is, kun je uiteraard al beginnen met je foto's te verwerken op je pagina's. (20€ voor cardstock, papier en handout met de schetsen)


WORKSHOPS
Dit zijn de speciale workshops die in het najaar op het programma staan.  Van een aantal zijn er al wat foto's beschikbaar in de workshopkalender, maar van zodra de projecten af zijn, zullen ze in aparte berichtjes ook op de blog getoond worden.

vrijdag 21 september: Interactieve pagina met een popup-bal (15€)
vrijdag 28 september: Copic Beginnerscursus (30€)
vrijdag 2 november: Kalender voor 2013 (30€)
vrijdag 14 december: WORKSHOP Uitvouwlayout (20€)


Geen opmerkingen: