dinsdag, augustus 14, 2012

NIET VERGETEN: Candy bij 100 volgers

De teller staat momenteel op 78 volgers, maar er moeten er uiteraard nog een boel bijkomen voor ik deze candy verloot!!! Het zou leuk zijn deze candy voor het einde van de zomer te kunnen weggeven!!!

Vanaf het moment dat ik de kaap van 100 volgers overschrijdt, zal één van die volgers een mooie prijs krijgen. De prijs bestaat uit 6 rubberen stempeltjes, de Kling-on krijg je er ook bij, zodat je meteen aan de slag kan met deze stempels!!! Hieronder zie je wat je dus mag verwachten!

Word dus ook volger van deze blog, en maak kans op deze prijs.

Maar er is méér: maak reclame voor de Creanijn Blog (én give-away) op jouw blog, en maak dubbel kans op deze prijs!!! Klik hieronder op het blauwe icoontje, en plaats de link van je berichtje voor je extra kans!!!

BELANGRIJK:
Sommige mensen die zich aangemeld hebben via Inlinkz hebben geen melding van deze candy op hun blog staan (liefst in een kolom links of rechts van je blogberichten)  Om dubbel kans te maken is het echt wel nodig om dit op je blog te zetten, anders vervalt je extra kans!!! Dit zal gecontroleerd worden als we aan 100 volgers zitten.  

Geen opmerkingen: