vrijdag, maart 23, 2012

PRODUCT IN DE KIJKER: Copic Markers

Copic Markers zijn ideale stiften om stempelafdrukjes in te kleuren!  Er bestaan Copic Sketch Markers en de Copic Ciao.  Deze laatste in de Creanijn Shop te vinden, alle 180 kleuren zijn in het assortiment opgenomen.  Bij Creanijn kosten deze stiften slechts 3.75€. Er zijn ook een paar setjes beschikbaar, zoals per 6, 36 of 72 stuks.  Ook opbergetuis voor 12 stiften zitten in het assortiment, ontzettend handig om overal mee naar toe te nemen.
Uiteraard vind je ook nog heel wat bijpassende artikelen, zoals DCP papier, Perfect Blending Paper of het Copic papier.  Stuk voor stuk zorgen deze papieren ervoor dat je een mooi kleurresultaat krijgt door de gladde laag.

Maar er is meer!  Kun je niet komen naar de Copic beginnerscursus, dan komt de cursus naar jou! 
Het pakket kost 40€ en bevat het volgende:
* Copic Kleurenboek met heel wat figuren om in te kleuren, zodat je voor jezelf een naslagwerk kan opbouwen met verschillende kleurcombinaties. Het boek is geprint op 160gr DCP papier en telt 15 bladzijden.
* Staaltjes cardstock: deze kunnen in het kleurenboek gekleefd worden, zodat je niet meer moet zoeken naar het juiste papier bij de stiften of omgekeerd
* Werkbeschrijving Kleurenleer: in deze bundel wordt het kleursysteem uitgelegd met concrete voorbeelden.
* Werkbeschrijving Kleurtechnieken: je krijg uitleg over de verschillende manieren van inkleuren, zowel voor grote als voor kleinere vlakken
* Strook met bloemen om op te oefenen
* setje van 3 copicstiften die bij elkaar passen. Eventueel kun je ook je voorkeur van kleurgroep opgeven, anders kies ik 3 stiften voor je uit.

Wie graag de kleuren eerst in het echt ziet vooraleer tot kopen over te gaan, kan opteren om een Copic Kleurenkaart aan te schaffen.  Deze kost 10€ en alle 180 kleuren worden er handmatig opgezet.  Op die manier heb je de kleuren in werkelijkheid (DCP-papier), en kun je makkelijker combinaties kiezen. OPGELET: Deze is niet op voorraad in de winkel maar wordt op bestelling voor je ingekleurd.
En natuurlijk vind je in het Creanijn assortiment ook heel wat stempeltjes om in te kleuren, zoals de schattige Magnolia-stempels, de Cowboys van Nellie Snellen, en nog véél méér natuurlijk!

Kom gezellig shoppen op
en geniet van het ruime aanbod
aan scherpe prijzen!!!

1 opmerking:

Rose zei

Zal zeker nog eens langs komen,om er nog een paar aan te schaffen!!