woensdag, maart 21, 2012

Iets niet gevonden in de shop?

Iets niet gevonden in de Creanijn Shop?  Niet getreurd, misschien kan ik het wel voor je bestellen bij mijn groothandels.
Ik werk vooral samen met de firma Kars, je kan zelfs online in de catalogus kijken om te zien wat ze in assortiment hebben. Surf maar even naar http://www.kars.nl/nl/catalogus.php

En wat meer is: Creanijn biedt jullie fikse kortingen op deze artikelen aan, omdat ik nu eenmaal niet alles op voorraad kan hebben.
- totaal bedrag minder dan 25€ = 5% korting op de adviesprijs(*)

- totaal bedrag tussen 25€ en 50€ = 10% korting op de adviesprijs (*)
- totaal bedrag tussen 50€ en 75€ = 15% korting op de adviesprijs (*)
- totaal bedrag tussen 75€ en 100€ = 20% korting op de adviesprijs (*)
- totaal bedrag boven de 100€ = 25% korting op de adviesprijs (*)
(*) De adviesprijs is de vooropgestelde prijs door Kars voor verkoop aan consumenten.

OPGELET: dit geldt enkel voor materialen zoals stempels, stempelinkt, embellishments, stickers, machines, papierpakketten... die per stuk te krijgen zijn bij de leverancier. Dit geldt niet voor papier en stickers die per vel verkocht wordt. Als u toch graag een bepaald soort papier wilt bestellen, dan dient er een minimum afname van 10 stuks te zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?


- Je zoekt in de Kars-catalogus naar een bepaald product.
- Je mailt de artikelcode (bijvoorbeeld 001855/0901) door naar Creanijn Scrapbooking.
- Je krijgt zo spoedig mogelijk een mail terug met de leveringstermijn en prijs. (in principe is er minimum één bestelling per maand bij Kars)
OPGELET: het kan zijn dat een item nog in de catalogus staat, maar uit assortiment is en bijgevolg niet meer te bestellen is. Hierover wordt je telkens geïnformeerd!
- Je laat Creanijn Scrapbooking weten of je dit product wenst te bestellen.
- Je krijgt een mail met de voorschotregeling die je zo snel mogelijk dient te betalen om de bestelling van het product te garanderen.
- Je wordt op de hoogte gebracht wanneer het artikel bij Creanijn Scrapbooking binnen is.
- Het saldo dient vereffend te zijn vooraleer het item verstuurd wordt. Bij opjhalen kan het resterende bedrag vereffend worden.

Even wat concrete voorbeelden:
- Je wilt graag een Cricut cartridge bestellen, de adviesprijs is 90€. Bij voorbestelling komt de prijs slechts op 72€ (korting van 20%)

- Je wilt graag de Cricut Expression bestellen, de adviesprijs is 500€. Bij voorbestelling komt de prijs slechts op 375€ (korting van 25%)
- Je wilt graag de Cuttlebug bestellen, de adviesprijs is 105€. Bij voorbestelling komt de prijs slechts op 78.75€ (korting van 25%)


Aarzel dus niet om me te contacteren met vragen hieromtrent!!!
Geen opmerkingen: