woensdag, maart 21, 2012

Nieuwe Copic producten in de Creanijn Shop

Zopas zijn weer een aantal Copic producten toegevoegd aan de Creanijn Shop.

* Alle 5 de verschillende Copic Ciao sets met 36 markers zijn verkrijgbaar bij Creanijn.  Een set kost 125€ (komt op 3.47€ per stift i.p.v. 3.75€)

 * Van een aantal populaire kleuren zijn nu ook al de navullingen beschikbaar.  Zeker handig om in huis te hebben als je bepaalde kleuren vaak gebruikt, en goedkoper dan telkens een nieuw stiftje te kopen.  Een navulling kost 11€ en kan zo'n 12x een Ciao stift opvullen.
* Zwarte fineliner van 0.5mm voor het zelf tekenen of aanvullen van je stempel.  Deze stift is waterproof en copicproof. Het stiftje kost 6.50€

* Activator spray, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor het inkleuren van je stempel zelf ipv een afdrukje.  Even spuiten op de stempel en de inkt wordt opnieuw vloeibaar. Deze spuitbus van 30ml kost 9€.

* En uiteraard zijn alle 180 kleuren van de Copic Ciao markers in de Creanijn Shop verkrijgbaar. Deze kosten bij Creanijn slechts 3.75€.

* Voor de mensen die nog aan het wachten zijn op de Memento inkt, ik verwacht ze hier eerstdaags, maar laat zeker weten wanneer ze hier effectief arriveren!!!

SLECHTS EEN ADRES
VOOR AL JE COPIC MATERIAAL:
Creanijn Scrapbook Shop op http://shop.creanijn.be/shop

Geen opmerkingen: