woensdag, maart 07, 2012

PRE-ORDER Wild Rose Studio & Magnolia **GRAAG ZO SNEL MOGELIJK**

Eind februari heb ik een aantal stempels uit de nieuwste Magnolia-collectie Princes and Princesses aan de Creanijn Shop toegevoegd.  Omdat ik zelf de stempels per 6 moet aankopen, zal ik niet alle stempels van de collectie aan het assortiment toevoegen.  Ik heb de leukste en tofste uitgekozen, en hopelijk is dit ook jullie smaak.  En zoals je weet probeert Creanijn ook de prijs van deze prachtige (maar veelal dure stempels) te drukken, en ze kosten 9.50€.  Aarzel niet te lang om jouw stempel(s) te reserveren, want OP=OP.  Ik ga ze in de 2de week van maart bij Magnolia bestellen, en dan worden ze meteen naar jullie opgestuurd.
HOU ER A.U.B. REKENING MEE DAT BIJ HET NIET VOORBESTELLEN, ER GEEN GARANTIE IS DAT DEZE ITEMS OOK EFFECTIEF IN DE CREANIJN SHOP VERKOCHT ZULLEN WORDEN.
Dit betekent dus als er onvoldoende voorbestellingen komen, ik helaas geen bestelling zal doen bij Magnolia. Ik heb op grote vraag van mijn klanten de vorige reeks van Magnolia stempels ingedaan, maar als er onvoldoende vraag blijkt te zijn, dan ga ik helaas deze stempels niet meer kunnen inkopen.

De nieuwste Magnolia Ink is wel al in de shop te koop aan 8€.  Aarzel niet te lang om jouw exemplaar te reserveren, want er zijn er maar een paar op voorraad !!!


Wild Rose heeft net weer een paar prachtige stempels uit. De ene reeks is over Bella, het olifantje, en de andere reeks is Annabelle, een meid met een reuzehoed die graag in de tuin vertoeft. Ik heb alvast de afbeelding van mijn twee favorieten uit beide collecties hier gezet.

Je kan ze allemaal zien op hun website: http://www.wildrosestudio.co.uk/collections/whats-new

Als je deze stempels (of eventueel oudere) of papieren wil bestellen, dan kan dat! Voor ik ze bij de producent bestel, kun je nu al je setje reserveren voor 5.25€ i.p.v. 5.75€.

Stuur me gewoon een mailtje op creanijn @ gmail.com en vermeld de EXACTE titel zoals op de website.

Ik hou je op de hoogte wanneer de bestelling effectief zal plaatsvinden. Dit zal vermoedelijk ergens halfweg maart zijn.

Geen opmerkingen: