vrijdag, april 02, 2010

Layouts van de wereldreis! DEEL 1

Deze stond al een hele poos op de schetsenblog, maar nog niet hier getoond. Een archeologische site buiten La Paz, ook ditmaal lekker veel foto's op één layout gebruikt!


Ook een van de leukere activiteiten van op reis, vanuit La Paz eerst met een busje en dan 64 km downhill langs een levensgevaarlijke weg met afgronden van een paar honderd meter! Dit was het enige moment in de reis dat Wim me niet bij kon houden!!! Heb gebruik gemaakt van een mat met tekst, soort van nep-ticketjes op een strookje om het echte ticket vast te houden en nog een paar reis-stempels!

En dit zijn dan foto's van onderweg op de Death Road, langs de weg staan kruisjes en af en toe zie je nog een wrak liggen in de diepte... De letterstickers waren oorspronkelijk roze, maar die heb ik ingekleurd met stempelinkt, bruin is nu net iets meer mijn ding dan roze! En nog wat versieringen van Kaiserkraft ook nog gebruikt.
Volledig uitvullen
Even buiten Sucre heb je de grootste vindplaats van dinosauruspoten ooit, en dat moest uiteraard ook bezocht worden. Een aangenaam park met replica's maakte het net iets interessanter dan enkel die muur te zien. Ik heb voor de gelegenheid gebruik gemaakt van dinosauruspapier van Basic Grey en ook speciaal voor deze layout de stempels van de dino's gekocht...

Onder de panoramafoto zit de journaling verborgen, en nog wat kleine foto's, alsook de toegansticketten (bus, park en fotografie)
En met deze layout zitten we alweer bijna aan het einde van Bolivië, buiten Uyuni heb je een treinkerkhof die ook traditioneel bezocht wordt vooraleer de zoutvlakte in te trekken. Ik zou er uren kunnen gespendeerd hebben, zo fotogeniek was deze plaats. Ook de panorama-foto die over 2 pagina's doorloopt vind ik super geslaagd! En voor de rest niet te veel poespas, de foto's spreken voor zich!
Morgen mogen jullie nog meer layouts van de verwachten, maar dan ga ik weer aan de slag moeten, want dan heb ik voorlopig weer alles getoond wat ik de laatste tijd gescrapt heb!!!

1 opmerking:

Unknown zei

ze zijn echt mooi en ik heb zevandaag in het echt mogen bewonderen 'ze zijn nog mooier ' Proficiat Vicky je kan er wat van