zondag, april 11, 2010

En mijn laatste wapenfeiten voor dit weekend!

Ik heb zopas de laatste hand gelegd aan mijn layouts voor dit weekend, denk dat het voor de rest van de avond voor de TV zal worden! Maar ik kan alvast niet klagen van mijn werk van deze week, zo schiet het album weer een beetje meer op natuurlijk! 14 layouts (7 spreads) in 3 dagen is niet mis hé!

In Salar de Uyuni ligt er een koraaleiland vol cactussen, en ik had ook héél véél foto's genomen, dus ik moest serieus selecteren tot ik dus deze 11 overhield voor mijn layout van te maken. Ook het toegangsticketje heb ik erin verwerkt, het had net dezelfde grootte als de kleine foto's. Voor de gelegenheid heb ik eens niet gestempeld op deze layout, ik had ook niet echt een passende voor erbij... En de layout komt ook niet uit mijn voorraad, maar wel gemaakt met allemaal restjes, alleen de achtergronden niet!

En ook deze layout is alleen gemaakt met restjes papier, die ik weer op mijn typische manier heb verwerkt als stroken en blokken. Het zijn leuke foto's die we op Salar de Uyuni hebben gemaakt. Was wel niet simpel om een goede combinatie te vinden, omdat vooral het blauw en wit overheerst. Ik heb hier wel stempels gebruikt en met de cirkelsnijder uitgesneden.
Nu neem ik even een scrappauze, misschien morgenavond scrap ik weer verder!!!

3 opmerkingen:

Els zei

Leuke foto's en leuke layouts!!

Mika zei

Leuk geworden. Kom snel weer een kijkje nemen. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

sollie zei

Hahahaha, die foto's van de tweede layout zijn echt super!