donderdag, september 25, 2008

2 nieuwe leden voor het Design Team gezocht!

Door omstandigheden moeten Virginie en Caroline tijdelijk afhaken als lid van het Creanijn Schetsen Design Team. Dat betekent dat er 2 plaatsjes vrij komen, en jullie kunnen hiervoor solliciteren!
De deadline is 8 oktober, en je termijn begint daarna te lopen. Je verbindt je ertoe om minstens tot eind juni 2009 aan te blijven.
Enige voorwaarde is om elke maand minstens één layout te maken op basis van mijn schetsen en deze tijdig in te sturen. Je krijgt alle schetsen voor een termijn van 6 maand, dus heb je ruim tijd genoeg om projecten tijdig af te krijgen. Eén layout per maand is het strikte minimum, maar meer mag uiteraard altijd!
Je krijgt geen vergoeding als lid van het Design Team, maar je kan wel genieten van een vaste korting in de Creanijn Shop. Bovendien komen we 1 à 2 keer per termijn gezellig samen om wat zakelijke dingen te bespreken, maar uiteraard ook om te kletsen en te scrappen. We maken dan samen al een paar layouts, het papier op die dagen wordt jullie door Creanijn Scrapbooking dan aangeboden.
Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van het Design Team? Stuur dan snel een mailtje naar sketches @ creanijn.be Vergeet ook niet om een paar layoutjes mee te sturen, zodat ik een beetje meer te weten kom over je stijl.
En dan hoor je in oktober wel of je tot de gelukkigen hoort!

1 opmerking:

karin zei

mag ik op mijn blog hier ook over schrijven ?