zaterdag, januari 12, 2013

CSC#005: Combineer bloemetjes en streepjes

Bij deze wil ik iedereen van harte danken voor de deelname aan de voorbije challenges van 2012, en uiteraard gaan we omwille van het succes weer netjes verder met de challenges in 2013!!!
Dus bij deze schotelen we je de eerste challenge van het nieuwe jaar voor.

Op je layout is het de bedoeling van zowel bloemetjespapier als papier met streepjes te combineren. Uiteraard mag je nog meer papier gebruiken, maar deze twee soorten zijn "verplicht".

Je hebt tot en met vrijdag 8 februari de tijd om jouw creatie in te sturen. Dit kan je doen door je layout op je blog te zetten (met de banner van de CSC die je ook bovenaan vindt) en dan de link onder dit berichtje te plaatsen. (Wie geen blog heeft, kan de layout op het internet publiceren en de link naar de foto plaatsen).

De winnaar wordt op zaterdag 9 februari bekend gemaakt, en mag een leuke prijs verwachten!

Het Creanijn Designteam heeft er uiteraard weer zin in om ook in 2013 jullie te gaan inspireren met deze layouts!

VEERLE:
Veerle heeft traditioneel weer op witte cardstock gewerkt, in combinatie met vooral roze. Dit eerste voorbeeld is een layout van haar man Santino met nichtje Ina. Veerle verwerkte het papier in diverse "banners".

En dit is nog een layout met trouwfoto's van haar schoonzus, en helemaal opgebouwd uit restjes.  En ook hier zijn weer (grote) bloemen op het papier gecombineerd met de streepjes!
DAPHNE:
Daphné is druk bezig met haar foto's van Amerika van vorige zomer weg te scrappen. Ze werkt op kraft als basis.  Voor deze layouts gebruikte ze ouder papier van Kaisercraft.  Op deze layout van Yellowstone is bijna het volledige vel streepjespapier gebruikt en een strookje met bloemetjes.
En op deze layout heeft ze onder andere een restje van de streepjes gebruikt op beide bladzijden, en op de rechterkant een stukje van de linkerkant.  Op die manier heeft ze niet alleen veel foto's maar ook veel papier (én restjes) opgewerkt!

VICKY:
Ik maakte voor de gelegenheid van de challenge deze layout van ons konijn Vlekje toen ze nog klein en schattig was.  Nu is onze Franse hangoor al een heuse dame, met een gewicht van rond de 6-7 kg!!!  Op deze foto's zie je hoe ze kennis maakt met een paar van de andere konijntjes (Hazel, Spookje en Snuffel, die op dat moment dus bijna even groot was met haar 4 jaar als kleine Vlek van 2 maand oud) en ook de kat van de buren.  Tussen het streepjes- en bloemetjespapier heb ik nog een effen strookje tussengevoegd.


We hopen weer massaal jullie inzendingen te mogen ontvangen, en onthoud: "Wie niet waagt, niet wint!!!"
Meld hieronder jouw scrapbookpagina aan!!!


1 opmerking:

Unknown zei

Creanijn, we gaan er weer voor in 2013!