zaterdag, januari 26, 2013

CKC#005: Recycleer iets op je kaart

Ziezo, de tijd gaat weer ontzettend snel, we zijn ondertussen al weer bij de 4de zaterdag van de maand aanbeland.  En dat betekent dus dat we jullie weer een nieuwe challenge voorschotelen!

Deze keer willen we graag hebben dat je iets RECYCLEERT op je kaartje.  Het moet dus iets zijn dat misschien niet onmiddellijk voor een kaartje gebruikt gaat worden, maar dat je misschien toch wel ergens bewaard hebt! Denk maar aan lintjes van bij de bloemist, leuk cadeaupapier, oude kaartjes...

Je hebt tot vrijdag 22 februari de tijd om deze recyclagekaart te maken, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! De winnaar zal op zaterdag 23 februari bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team maakte voor jullie deze voorbeelden:

ROOS:
Roos heeft heel wat zaken gerecycleerd op deze jongenskaart: behangpapier,een netje en een voetbal van een ander kaartje..
VEERLE:
Veerle maakte weer een ontzettend leuke Magnolia-kaart met bloemetjes, en ze nam er voor de gelegenheid ook een stukje net bij, die ze bewaard had van een bloemstukje!  Als dat geen origineel idee is!


VICKY:
Toen ik op een dag de factuur van Mobistar thuisgestuurd kreeg, en de binnenkant van de envelop bekeek, wist ik dat die grijze streepjes PERFECT zou passen bij de leuke stempeltjes van Tatty Teddy.  Dus ben ik maar met deze twee dingen en restjes papier aan de slag gegaan.

En dit zijn mijn twee eenvoudige creaties geworden.  Alle papier zijn dus restjes, alsook dus de envelop met grijze streepjes.  Het lintje is ook gerecycleerd van op een verpakking.

DAPHNE:
Voor deze eerste kaart gebruikte Daphné een lege verpakkingsdoos van haar favoriete parfum, nl. Kenzo.

En bij deze gebruikte ze de bloem uit een restje stof waar ze haar eerste rok heeft gemaakt, en uiteraard past deze Magnolia er perfect bij!  Ook het lintje was een overblijfsel van een cadeautje!


Zo zie je maar, soms ligt het materiaal zomaar voor het grijpen!!! Verras ons ook met jouw creatie met gerecycleerd materiaal!!!
Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!!


5 opmerkingen:

Crejabeja zei

Hoe vaak mag je met een (nieuw)kaartje mee doen???

freak of nature zei

ooh leuk :D

Creanijn zei

Crejabeja, graag max 1 kaartje per persoon!

Gehaakte cadeautjes zei

Ik heb mijn kaartje ingestuurd! Als recycle heb ik een deel van een armbandje langs de kaart geplakt.

Unknown zei

Goed idee, iets recycleren!