zaterdag, november 19, 2011

Sfeerbeelden Creanijn Verjaardagscrop 11/11/11

Vorige week vrijdag, op Wapenstilstand, heb ik uitgebreid mijn verjaardag gevierd met mede-scrappers! Het was voor mij wel redelijk uniek, want op 11/11/2011 ben ik dus 33 jaar geworden!!! Ik heb de hele dag rondgelopen met mijn kroontje, en ervoor gezorgd dat de deelnemers aan de verjaardagscrop niets te kort kwamen.
Tussendoor heb ik heel wat cadeautjes uitgedeeld, én uiteraard ook een leuke goodiebag met scrapspulletjes voorzien voor de deelnemers.


Het was al bij al een rustige dag, de eerste workshop was een layoutworkshop op basis van 3 van mijn schetsen. Eerst moest er dus papier uitgekozen worden, en dan kon iedereen op eigen tempo aan de slag gaan.
Uiteraard moest ook de inwendige mens nog wat versterkt worden, en ik had voor de gelegenheid gekozen voor een uitgebreide kaasplank, en in de namiddag kerststronkjes als dessert.


En omstreeks 16u ging iedereen goedgemutst en tevreden naar huis!!! Veel tijd om uit te rusten had ik niet, want we moesten 's avonds nog de Creanijn stand op de Kerst- en Creatiefbeurs opzetten, maar dat verslagje hebben jullie al van mij gekregen!


-------------------------------------------------------------------------------------------

In het voorjaar zal er weer een albumtrack georganiseerd worden! Op één dag maken we dan 20 pagina's op basis van mijn schetsen. De exacte datum is nog niet bekend, het wordt een zaterdag in maart, maar jullie kunnen mee beslissen wanneer deze dag moet plaatsvinden. Gelieve hiervoor de doodle even in te vullen: http://www.doodle.com/hxvbea2fv5t65skv Alvast bedankt!!! Het invullen van de doodle is geen verplichting om deel te nemen aan de scrapbookdag, het is gewoon om te peilen wat de dag is die voor de meeste mensen lukt.

2 opmerkingen:

Margo zei

Je hebt er zeker en vast voor gezorgd dat we niets tekort kwamen op deze geweldige dag !
Ik wil je nog heel erg bedanken voor een fantastische dag en alle kadootjes maar vooral ook om onze scrapperszin weer aan te wakkeren !
Liefs
Margo

Katie zei

't Was een super-dagje!! Nog eens ferme bedankt zulle...