zaterdag, november 19, 2011

Nog wat kerstkaartjes met de Copics!

Het is weer de tijd van het jaar om kerstkaartjes te maken, en ook ik ben daar druk mee bezig. Ik moet er nog wat voor mezelf maken, maar ook om te verkopen op de lokale kerstmarkt voor het goede doel. Ter voorbereiding van de beurs had ik ook een paar voorbeeldjes gemaakt met de schattige Pickle the Penguin stempeltjes van Wild Rose Studio. Deze zijn helaas al uitverkocht in de shop, maar als er voldoende interesse is, kan er altijd nog wat nabesteld worden!!!


Bovenste kaartje is gemaakt met Echo Park papier, dat in feite ook ontzettend goed te gebruiken voor de eindejaarskaarten. Het onderste kaartje had ik al getoond, maar heb hem hier nog een keer gezet omdat ik deze nog altijd ontzettend mooi vind. Bij de bovenste kaart heb ik het buikje niet ingekleurd, maar wit gelaten. Het geeft meteen een andere sfeer dan als ze wel gekleurd is...

Op het wit van de muts heb ik ook Stickles gedaan voor een glinsterend effect.


En hieronder de blauwe versie van de bovenste kaart, hier is er ook stickles op de muts verwerkt. En uiteraard zijn alle kaartjes afgewerkt met mijn eigen ontworpen tekststempeltjes, ook te koop in de Creanijn Shop.Gisteren heb ik ook nog wat gekleurd, en dan vanmorgen verwerkt tot kerstkaartjes. Ik dacht dat ik er 6 had gekleurd, maar ik bleek er maar 5 liggen te hebben... Nu ja, de achtergrondjes zijn ook gemaakt met het Echo Park papier met verschillende bolletjes, en op de rand een gestreept lintje!En dit is dan een detail van het rendiertje!GEBRUIKTE COPICS:
* achtergrond: B000
* neus: RV69 - R27 - 0 (blender voor stip op neus)
* gewei: C1 - C2 - C3
* rendier: E15 - E18
* binnenkant oor: R20
* tekstrand: R27


VoilĂ , dat was het weer voor nu, eerst nog wat opruimen en dan ga ik weer wat proberen te kleuren!!!

2 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Vicky,
ze zijn heel erg leuk die vrolijke kerstkaartjes !
Ik heb gezien dat het gelukt is om volger bij te worden, heel erg bedankt daarvoor, ik vind het altijd superleuk om nieuwe volgers te krijgen !
Veel succes dit weekend !
Liefs
Margo

Esti zei

These cards are the cutuest ever!! My hubby calls me penguin - needless to say i LOVE the penguin cards:) xx