woensdag, januari 23, 2008

Stempeluitverkoop

Zaterdag was er weer fabrieksuitverkoopdag bij Sirius en ik had al zoveel keer gezegd dat ik er heen wou gaan, maar het was er nooit echt van gekomen. Maar nu had ik mijn zinnen erop gezet, ik moest en zou gaan. Op vrijdagavond zat ik laat in mijn bed, waardoor ik op zaterdag iets later ben opgestaan en vertrokken dan gepland, maar een kwartiertje na de opening was ik er ook in Eindhoven. En ook Martine en Natascha kwamen net aangereden, dus besloot ik even op hen te wachten en dan samen naar binnen te gaan. Amai, wat het daar druk zeg! Blijkbaar hadden ze het systeem weer veranderd bij de vorige keer, waardoor iedereen in de smalle doorgang bleef staan, dus het was bij momenten wringen geblazen om erdoor te geraken. Als je even wil zien wat ik bedoel, kun je op deze website terecht voor de foto's! Ook Els was van de partij, en dat kan ik bewijzen ook, met deze foto:

Nu, ik moet toegeven dat ik niet echt een stempelaar ben, maar ik heb er heel wat liggen, en zo af en toe komt het wel eens boven, vooral de clear stamps dan. En voor de nieuwsgierigen: dit is mijn buit: heel wat unmounted stempels (die ik 's namiddags nog van hun velcrojasje heb voorzien), ook een aantal mounted stempels, met o.a. konijntjes, voor reizen en de kerst. Zo heb ik onder andere een kangoeroe gekocht voor het geval we ooit in Australië verzeilen, en ook nog zo'n oude Griekse tempel voor het geval we een keer naar Griekenland op reis gaan... (erg hé!)
Verder ook nog heel wat inktkussens van Colorbox (ze hadden alleen diverse kleuren groen, bruin en blauw, dus dat moet je mij geen twee keer zeggen!), beetje embossingpoeder (amai nog niet, ze hadden geen kleine potjes meer, dus moesten we een grote kopen, maar gelukkig schepte ze goed door! dus zeker waar voor ons geld) en ik heb ook nog restjes cardstock gekocht... Alsof ik nog geen restjes genoeg heb zekers? Miskoop van de dag was een stempel van een beer, althans dat dacht ik, want thuis bleek het bij nader inzien om een nijlpaard te gaan... Wie weet gaan we ooit nog een keer op safari, en dan komt hij toch weer van pas. Verder heb ik ook hele leuke konijnenstempels gescoord(Natascha, nog een keer merci om me attent te maken op deze die ik gemist had!). Voila, bij deze dus nog even de foto's van mijn nieuwe spulletjes!


6 opmerkingen:

Veerle zei

Leuk al die inktjes en stempeltjes!!

Anoniem zei

wie weet vinden ze daar bij u in de buurt een nijltje ipv een nijntje?!en staat er iemand mee aan uw deurke?!ik zou zeggen,laat ze maar komen,creanijn is voorzien van stempel!alleen een pleegma vinden zal misschien wat moeilijker verlopen?!groetjes,niekolken

Els zei

tis nie waar he !!! hier sta ik ook al zo dwaas op. kvraag me af of ik normaal kan kijken.
ik wist niet dat je foto's had genomen. dat heb ik gemist. hihi

Creanijn zei

Hoi Els, nee, ik heb geen foto's genomen hoor, geen tijd en geen plaats in de handen :-), ze komen van de officiële stempelsite!

Els zei

dan sta ik zo mottig over heel nederland !!!!! ik durf nie meer buiten komen.

Caroline van Scrap2be zei

Ocharme, Elske! Flink gescoord, Vicky!