zondag, januari 20, 2008

Weer een paar nieuwe layouts om te showen (Challenge # 31-40)

Gisteren heb ik alweer de 3de schets geplaatst, en dit was mijn creatie:
Net als vorige week heb ik foto's genomen van ons Hemelvaartweekend 2006 in Zuid-Duitsland, toen hebben we op onze laatste dag het kasteel van Neuschwanstein bezocht. Ook hier weer ouder papier en restjes voor de stroken, goed voor nummer 31 en 32!
Gisteren heb ik me ook bezig gehouden met een aantal layouts van onder andere deze uitstap, onze langlaufpagina's en deze van Alaska die niet aan mijn muur hangen, in pageprotectors in een ringmap van 7Gypsies te steken, als voorlopig album. Anders zaten ze steeds in pageprotectors in albums, maar dat was ook niet handig, omdat ik steeds moest uitbreiden. Maar nu is het dus wel een stuk beter, alleen zouden ze de plastiekjes een beetje uniformer mogen maken, want de ringmap is met 3 ringen, en sommige pp hadden maar 2 gaatjes, dus lekker met de perforator aan de slag.
Toen ben ik ook tot de ontdekking gekomen dat ik sommige laatste Alaskalayouts nog niet getoond had, dus bij deze zal ik dat ook even rechtzetten! Een aantal waren ongeveer af, er moest enkel nog wat tekst en zo bij, en dit was ook het geval met layouts van Oberstdorf. Deze van Alaska had ik gemaakt tijdens de workshop van de platte portemonnee eind december, toen we gewerkt hebben met restjes.
Dus deze layout is met véél restjes gemaakt, en bovendien had ik zoveel foto's van bloemen, dat ik er wel een paar layouts mee zou kunnen vullen, maar ik heb als optie deze keer een miniboekje op een album verwerkt, met in totaal zo'n 10 extra foto's! Zeker goed voor nummer 33 en 34!

Deze layout was al ongeveer af, ik moest gewoon nog de tekst/titel erbij doen, en nog een paar oranje eyelets gebruikt. Ik heb de oranje kleur van de bek van de vogeltjes laten terugkomen in de titel en in de eyelets. De border van de linkerkant is gemaakt met allerlei stukken groen papier uit de restjesbak, en op de rechterkant zijn tussen de foto's ook restjes gekleefd. En zo zitten we weer aan nummers 35 en 36 van de challenge.

Deze zijn nog layouts van Oberstdorf, die waren ook ongeveer af.

Foto's van de Breitaggklamm bij Oberstdorf. Niet veel speciaals, alleen ook hier Basic Grey in combinatie met Scenic Route, mijn absolute favoriete merken. Telt als nummer 37 en 38.

Tijdens de wandeling terug van de Klamm kwamen we schitterende Alpenkoeien tegen, die zien er stukken anders uit dan onze koeien, dus ik vond het wel de moeite om er ook een layout van te maken. Die was al langer gemaakt hoor, ik heb vandaag enkel de A als sticker er nog opgekleefd... Maar ze is alleszins ook met restjes en ouder papier gemaakt, dus kan ook weer bij de challenge,en met nummer 39 en 40 raken we weer vooruit.
Ik heb nog een 8-tal pagina's in voorbereiding liggen, dus weldra zitten we al op de helft, en dat na een maand scrappen! Hihi, als ik zo doordoe, kan ik wel nog een paar van die challenges doen dit jaar. En dan zijn er nog 2 pagina's die klaar zijn, maar die ik pas volgende week na de publicatie van de nieuwe schets kan tonen, en twee projecten waarvoor ik nog op de foto's wacht om ze aan jullie te tonen! Maar ik tel de punten pas als ik ze hier op de blog zet, anders geraak ik er ook niet meer aan uit!

8 opmerkingen:

sollie zei

Amaai, jij doet lekker voort! Ik heb beslist om ook met de challenge te starten.
groetjes Isolde

Vanessa zei

jij bent echt een sneltrein!!!!!! ik ben al blij als ik in 1 week eens een lay out kan afwerken en bij deze : gisteren zelfs een SPREAD!! super!

Tania zei

Amaai, Vickey, fantastisch al aan LO 40! Jij gaat er precies vandoor zoals de konijnen ;-))

daphné zei

Mooie lo's. Ik dacht al toen ik de eerste spread zag, hmm, da kasteel, da ken ik precies. en toen zag ik de titel, Neuschwanstein, bingo!!! Daar zijn wij ook eens geweest toen we naar Garmisch Partenkirchen op reis gingen.
Ik ben nog maar net begonnen met de challenge, heb er nog maar 5. Van jou is het al goed aan het vorderen!

Anoniem zei

die layout met dat mini-albumpje geniet deze keer mijn voorkeur!!
heel mooi!ipv creanijn zouden we je beter "de bezige bij" noemen,dat gaat nogal vooruit!!!!niekolken

Caroline van Scrap2be zei

En 't ging vooruit! Leuk gedaan weer! Groetjes, Caroline

Esther zei

Wouw! That looks so great. And what a lot of new LOs. You've been working hard. Love the idea of the little book on the LO for extra picz.
Love es

Els zei

terug heel mooi !!!
dat miniboekje vind ik super !!!