woensdag, januari 30, 2008

Eerste bijeenkomst van het Creanijn Schetsen Design Team

Afgelopen zaterdag was de allereerste bijeenkomst gepland voor de leden van het Design team. Best spannend allemaal, want een heleboel mensen zagen elkaar pas voor de eerste keer. Ik denk dat iedereen wel nieuwsgierig en ook wel een beetje zenuwachtig was, zoals bij de eerste schooldag. Helaas konden Judith en Krisje er niet bij zijn, maar de andere leden waren allemaal present.
En dan druppelsgewijs kwam iedereen binnenvallen. Het eerste gedeelte van de namiddag was in feite vooral kletsen, en het klikte met iedereen. Als dat geen schot in de roos is! Tussendoor kwamen er toch nog een paar "zakelijke" mededelingen in verband met de blog, want ik heb toch de indruk dat het supergoed loopt, en iedereen, zowel het DT als de bezoekers zijn reuze enthousiast over de schetsen. We zijn goed bezig, en zo doen we verder natuurlijk.
Na al dat geklets hadden we honger gekregen, maar eerst nog een groepsfoto voor het te donker werd en daarna trakteerde ik de leden op sandwiches met beleg.

En iedereen begon toen een beetje ongeduldig te worden, want iedereen wou zo snel mogelijk aan de slag gaan met de nieuwste schetsen die ik uitgetekend had, maar die komen pas later op het jaar aan bod op de schetsensite. Papiertjes kiezen, en dan aan de slag, en uiteraard werd er ook weer duchtig gekletst. We hadden zoveel gekletst dat we bijna uit het oog verloren hadden dat Daphné een lekkere frangipagne-taart gebakken had, dus die moest er dan ook nog aan geloven. Na de schetsen kon wie wou nog blijven om eventueel de foto's er nog op te doen, of elkaars albums eens te bekijken. En daarna was het weer tijd om afscheid te nemen... Maar de dames hebben er allemaal zin in, en over een paar dagen mogen jullie alweer de volgende uitwerkingen van een nieuwe schets verwachten.
En tot slot nog een paar sfeerbeelden van tijdens de layoutworkshop! Maar ja, als scrapbooker ken je dat wel hé, je staat zelf niet graag op de foto, maar ditmaal kon niemand ontsnappen!!! Sorry dames!
3 opmerkingen:

Anoniem zei

dat ziet inderdaad een leutige bende uit!!!wens jullie veel plezier toe(maar daar ontbreekt het niet,zo te zien!!)niekolken

Chantal van de Kant zei

Het ziet er zeker heel gezellie uit. En de schetsen zijn gaaf. Alhoewel ik moet toegeven dat ik nooooooit een schets gebruik. Moet het toch maar eens doen. Ik kreeg ook al de vraag van mijn scrappers of ze dat een keer kunnen doen. Ja alles kan natuurlijk, maar dan moet ik er zelf ook aan geloven.
Kom je nog naar Nederland in februari Vicky??? Heb je gezien wie er komt??

Groetjes
Chantal

scrappyToo ~Veerle zei

Prachtig om te zien hoe Caroline eerst heel slim haar hoofd draait maar nadien toch ongemerkt op een andere foto staat ;-)
Bij deze wil ik je ook graag taggen. Ik moest op mijn beurt vier nieuwe mensen taggen en jij bent één van de "gelukkigen". Je vind de uitleg op mijn blog.
En die schetsen...ik moet er echt eens aan beginnen maar blijf steeds te vast zitten aan het origineel...