donderdag, januari 03, 2008

Speedy één jaar!

Ja, ons kakkernest is ondertussen ook één jaar geworden op dinsdag 1 januari! Nu ja, dat is zijn officieuze verjaardag, want hij komt dus uit een dierenwinkel an aan ons afgestaan, en het enige wat we wisten is hoeveel maand hij was. En toen ik voor de eerste keer met hem naar de dierenarts ging, had ik zijn geboortedatum nodig voor zijn "paspoort", en zo is het dus de 1ste januari geworden. Ik had dit in de dierenwinkel gezien, en als cadeautje voor hem gekocht (lees: ik kon de hangoor op de verpakking niet weerstaan):

Uiteraard is hij weer super verwend geweest met heel veel knuffels, en heeft deze week ook veel mogen rondhuppelen in de living, terwijl ik bezig was met het oersaaie werkje van de stocktelling... Hij heeft zich dan ook super geamuseerd, hij liep overal op en door, zo vond ik hem onder andere in de kast, en ook toen Wim met oudejaarsavond kaarsen uit de kast wou halen, kroop hij er prompt in! En heel de avond heeft hij ook rondgehuppeld, alleen in het begin was hij wat bang van Ronan, het kindje dat mee was, en hij verstopte zich dan in zijn hok.
Tijdens de voorbereidingen vond ik hem ook op een gegeven moment niet meer. Maar niet veel later ontdekte ik hem: kijk maar even mee wat hij allemaal aan het uitsteken was!






Is hij niet grappig, ons hangoor? Ik zou hem voor geen geld ter wereld meer willen missen hoor, zo'n lief en aanhankelijk konijn!

6 opmerkingen:

judith zei

He Vicky, Gelukkig 2008!! Geweldig wat een konijn die Speedy! Leuk al die foto;s van hem. En ik kan me voorstellen dat je hem niet meer kan missen :D Proficiat met zijn verjaardag. Mijn LO voor de sketch blog ontvang je de komende week, ga morgen hard aan de slag :) veel liefs ook van Gizmo ;)

Anoniem zei

worteltaart gegeten zeker?!kan een konijn de vrejaardagskaarsjes uitblazen?zit daar niet iets in de weg?????niekolken

ScrapMartine zei

Hihi, wat grappig. Onze snuffie en nijntje hebben ook zo'n doosje onder de kerstboom gehad.

Martine

Veerle zei

Proficiat met de kleine Speedy!!

Els zei

hier krijgt streep een cadeauke.
zo een hangoor heeft toch iets speciaals he. keilief !!

Anoniem zei

Hoi Vicky,
Wat leuk dat je een eigen blog heb.. wat ik niet wist.. ach wat ziet die speedy er so lief uit.. net als mijn eigen flappie die ik helaas vorig jaar in oktober moest laten inslapen...ivm abces die toch terug kwam na een zware operatie..dus om haar weer veel pijn te laten lijden heb ik gekozen voor enthaunasie..was helemaal kapot van.. in onze tuin begraven..Nu heb ik een hondje (beagle) Krista in huis die wij vorig jaar in juni (8 weken oud) hebben opgehaald.. Flappie zo bang voor haar.. ik mis haar nog steeds.. heb 3 jaar lang veel van haar genoten..ze een fantastisch leven bij mij gehad..
Wellicht volgend jaar weer een konijn ws wel 2...beloven doe ik me zelf niet.
Jouw speedy lijkt op flappie zij was ook een dwerg hangoor..
Veel plezier met Speedy!
groetjes van Sylvia Pronk (je kent me wel..)