vrijdag, februari 08, 2013

Weer nieuwe spulletjes binnen!

Jaja, de dozen komen hier met een regelmaat van de klok toe, allemaal als voorbereiding van de hobbybeurs van begin maart...  Dus moeten we zorgen dat er weer wat nieuwe spulletjes aan het assortiment worden toegevoegd, en dat de oude dingen met superkortingen aangeboden worden.

Creanijn voegt wéér een topmerk toe aan het uitgebreide assortiment, namelijk Glitz Design.  Zij brengen ontzettend leuke mini-collecties op de markt.  We zijn begonnen met de zomerse collectie van Uncharted Waters, en vanaf nu dus te koop in de Creanijn Shop: http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=378_799_800  De collectie bestaat onder andere uit papier en tape.
En omdat de tape bij iedereen wel in de smaak valt, hebben we een paar tubes met maar liefst 8 bij elkaar passende tapes van My Mind's Eye. We hebben op dit ogenblik al 2 kleursets binnen, namelijk Yellow & Grey en Blue: http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=745_746

Vergeet zeker niet om ook een kijkje te nemen in de uitgebreide opruimhoek, want heel wat artikelen verlaten het assortiment aan superprijzen!!!
http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=381
Ook zijn andere artikelen in prijs verlaagd, zoals mallen, stickers, ...
Neem dus zeker ook een kijkje bij de andere categorieën!!!


Geen opmerkingen: