zaterdag, februari 09, 2013

CSC#006: Journaling op strookjes papier

De tijd vliegt, we zijn al weer de tweede zaterdag van de maand, dus hoog tijd voor het voorstellen van een nieuwe Creanijn Scrapbook Challenge!!!

We willen graag jouw journaling op strookjes papier zien. Trouwens ook een leuke manier om je restjes te gebruiken om op te schrijven!

Je hebt tot en met vrijdag 8 maart de tijd om jouw creatie in te sturen. Dit kan je doen door je layout op je blog te zetten (met de banner van de CSC die je ook bovenaan vindt) en dan de link onder dit berichtje te plaatsen. (Wie geen blog heeft, kan de layout op het internet publiceren en de link naar de foto plaatsen).

De winnaar wordt op zaterdag 9 maart bekend gemaakt, en mag een leuke prijs verwachten!

Uiteraard staat het Creanijn Designteam weer te popelen om hun voorbeeldjes met jullie te delen!!!

VEERLE:
Veerle maakte deze enkele pagina over een uitstapje met Xander, helemaal ingepakt tegen de kou!  Een paar stukken papier, en uiteraard weer een paar bloemetjes.  De journaling is op passende kleuren geschreven.DAPHNE:
Daphne is nog altijd druk bezig met haar Amerika album, en heeft hier foto's gebruikt van een stoere bizon die de baan oversteekt.  Ze kocht ter plaatse een passende sticker, en de journaling is uiteraard op strookjes papier.

VICKY:
Helaas ben ik door ziekte er niet in geslaagd om vroeger een layoutje te maken, maar toen gisterenmiddag een pakje aankwam met de nieuwe Glitz-collectie, wist ik het meteen: dit papier was perfect voor een layout over Vlekje!  Heel simpel hoor, en in een halfuurtje heb ik deze gemaakt.  Gewoon foto's gemat, stickers gekleefd, beetje washi-tape en de journaling op restjes witte cardstock!


We hopen weer massaal jullie inzendingen te mogen ontvangen, en onthoud: "Wie niet waagt, niet wint!!!"
Meld hieronder jouw scrapbookpagina aan!!!De winnaar van de CSC#005 zal morgen bekend gemaakt worden!!!

Geen opmerkingen: