zaterdag, februari 23, 2013

CKC#006: Less is More (Basic kaart)

We zijn al weer de 4de zaterdag van februari, dus we schotelen jullie graag een nieuwe challenge voor!

We willen graag dat je een CAS ofte Clean and Simple kaartje maakt.  Dus echt wel basic kaartjes zonder al te veel poespas.  Ik ben de laatste tijd helemaal in de ban van dit soort kaartjes, en het is ontzettend simpel om te doen.  Bovendien een ideale manier om je restjes weg te werken!!!

Je hebt tot vrijdag 22 maart de tijd om deze Less is More kaart te maken, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! De winnaar zal op zaterdag 23 maart bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team maakte voor jullie deze voorbeelden:

ROOS:
Mijn ma is nog niet gewoon om Clean and Simple kaartjes te maken.  Meestal wordt dan begonnen van een wit of ecru gekleurde basis, zonder al te veel poespas.  Hier gebruikte ze dus een paar tinten roze om een "simpele" kaart te maken, hoewel er toch wel wat veel embellishments ophangen om écht te kunnen spreken van een Less is More kaartje...

VEERLE:
Veerle combineerde hier 3 stukken papier van dezelfde lijn op een stuk witte cardstock met structuur.  Over het geheel is er een lintje en een gestempeld tekstje gekleefd.


VICKY:
Ik ben aan de slag gegaan met een paar restjes van de Swingkaart workshop van afgelopen woensdag, en in een mum van tijd had ik deze kaart in elkaar geknutseld.  Gewoon wat strookjes bijgesneden met een vlaggenpunt, en dan met een zwarte stift streepjes getrokken alsof het genaaid is.  Een Creanijn tekststempel en wat knoopjes in de passende kleuren maken het geheel af!


DAPHNE:
Hier heeft Daphné twee stukjes papier genomen en bewerkt met een randpons, over elkaar gekleefd en dan over gestempeld.  Een paar échte knoopjes maken het geheel af!

Ook hier is de combinatie gemaakt met papier en stempeltjes.  Het papier is gesneden in leuke flags.

En dit laatste voorbeeldkaartje van Daphné is gemaakt van kraftpapier, gecombineerd met een groot stuk scrappapier en een leuke tekst met een vlinderstempel.

Het team heeft dus weer ontzettend veelzijdige leuke kaartjes gemaakt, allemaal dus Clean and Simple! Hopelijk kunnen we je ook inspireren tot het maken van eenvoudige kaartjes, want het hoeven niet altijd overladen kaartjes te zijn met bloemen en stansjes!


Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!! Bij deze wil ik jullie er ook nog even attent op maken dat de inzendingen beperkt zijn tot maximaal 2 kaarten per persoon.  We zijn blij dat jullie zo enthousiast zijn, maar we willen graag iedereen even veel kans geven om iets te winnen.


5 opmerkingen:

debo zei

wat leuk,
ik had gisteren nou net zo'n kaartje gemaakt

Malika zei

Leuk om weer mee te doen
groetjes, Malika

jacqueline zei

ik ben pas volger geworden
en heb al een kaartje gemaakt
vond het wel een leuk om mee te doen met jullie wedstrijdje
liefs jacqueline
http://blog.seniorennet.nl/jacqueline/

Nellie zei

Leuke opdracht en prachtige voorbeeldkaarten zijn er gemaakt!! Dank jullie wel voor de inspiratie!!

Groetjes, Nellie

Cynthia van der Wilk zei

Leuke uitdaging en leuke voorbeelden. Ik ben er ook mee aan de slag gegaan.