zaterdag, december 22, 2012

CKC#004: Niet-traditionele kerstkaart

Het einde van het jaar nadert, en iedereen zal wel nog druk bezig zijn met de laatste hand te leggen aan de kerstkaarten vermoed ik.  Daarom deze challenge voor de maand december:
Het is de bedoeling een kerstkaart te maken, maar wel in niet-traditionele kleuren.  Dus blauw, rood of groen (in gelijk welke tint) zijn uit den boze!!! En wie toch al klaar zou zijn met zijn kaartjes, dan begin je toch al ruim op tijd voor eind 2013!!!

Je hebt tot vrijdag 26 januari de tijd om deze kerstkaart te maken, en uiteraard ook te tonen op je blog/pagina/fotogallerij, uiteraard het liefst met de vermelding (én link) naar de Creanijn Challenges!!! De winnaar zal op zaterdag 27 januari bekend gemaakt worden.

Het Creanijn Team maakte voor jullie deze voorbeelden:


ROOS:
Roos maakte deze combinatie v an wit en bruin/beige voor deze kerstkaart. Ze gebruikte oudere stansjes van Marianne Design en de Creanijn tekststempel.  Stickles en brads maken het geheel af!

VEERLE:
Veerle koos voor een combinatie van bruin en zwart voor deze leuke kerstkaart.  Het is net alsof Tilda echt wel bezig is met het decoreren van de kerstboom!

En Veerle maakte ook nog de volgende easelkaart, met vooral roze tinten.  Ook wel een ietsiepietsie blauw, maar al bij al zie je dus duidelijk dat het niet-traditionele kleuren zijn voor een kerstkaart!!!


VICKY:
Ik heb gekozen om bruine tinten te gebruiken.  Achtergrondje door de Cuttlebug en bewerkt met wat bruine PanPastel.  Hertje gestempeld met bruin en uitgesneden.  Verder nog een stukje washi-tape aan de onderkant en klaar!


Plaats de link naar jouw creatie hieronder!!!


2 opmerkingen:

debo zei

ik heb een roze kerstkaart maar het lukt niet om te plaatsen...mijn blogbericht staat hier http://deboskaartenhoekje.blogspot.be/2012/12/roze-kerstkaart.html

Els zei

Is de winnaar van de vorige challenge eigenlijk al bekend? Kan het precies niet terugvinden?