dinsdag, november 29, 2011

Creanijn Copic Dag op zaterdag 18 februari

Zoals beloofd, zullen vanaf 2012 ook Copic cursussen gegeven worden. En we vliegen er meteen goed in, want ik organiseer een heuse Copic dag op zaterdag 18 februari!!! Dit wordt de inhoud van de dag:
9u30 - 12u: Beginnerscursus: Kleuren en kleurgebruik


In de voormiddag leer je de kneepjes van het kleuren met de Copics. Bovendien krijg je een uitgebreide syllabus mee om je technieken en kleurcombinaties te kleuren en te noteren. Deze syllabus is een ontzettend handig naslagwerk als je aan het kleuren bent, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste kleurcombinaties. Bovendien krijg je ook staaltjes cardstock mee om de juiste kleurcombinatie te vinden met de Copics.13u - 14u: Werken met schaduw en licht
Veel Copic-kleurders hebben problemen met het maken van een schaduw op een figuur. Aan de hand van een paar kleurvoorbeelden leer je hoe je het best voor schaduw kan zorgen op een gestempelde figuur.

14u15 - 15u15: Blendertechnieken
De Copic blender kan gebruikt worden om foutjes te verdoezelen, maar ook voor heel leuke effecten. En dat leer je tijdens deze workshop.15u30 - 16u30: Een kaartje
Tijdens de laatste workshop van de dag gaan we een stempelafdrukje inkleuren volgens de geleerde technieken, en gaan daarvan een kaartje maken. We maken gebruik van ponsen, Cuttlebug, lintjes en bloemen!!!Je kan kiezen voor volgende opties:
* Volledige dag: 70€ (alles inbegrepen: syllabus, blender, materiaal voor kaartje, goodiebag, stempelafdrukjes, lunch en drank)
* Enkel voormiddag: 30€ (syllabus en drank inbegrepen)
* Enkel namiddag: 45€ (blender, stempelafdrukjes, materiaal voor kaartje en drank inbegrepen)Voor de Copic-dag hoef je zelf helemaal niets mee te brengen, alle materiaal zal voorzien worden, ook de stiften! Er zullen voldoende bundels van stiften ter beschikking zijn voor alle deelnemers. Voor alle workshops gebruiken we het DCP papier van Clairefontaine. Tijdens de workshops leer je vooral het kleuren en de technieken, we kleuren wel stempeltjes in, maar maken geen kaartjes. Enkel tijdens de laatste workshop wordt er stap voor stap een kaartje gemaakt met een stempelafdrukje dat we aan het begin van de workshop gaan inkleuren.Heb je interesse? Aarzel dan niet om je aan te melden op creanijn @ gmail.com . Er zijn 12 plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet te lang om je in te schrijven.