donderdag, november 03, 2011

A card a day...

Want daar lijkt het wel op!!! Met de vakantie en de drukke voorbereidingen van de beurs, zijn we dus volop bezig met het maken van voorbeeldkaartjes ter promotie van de stempels en Copic Markers die ik tijdens de Kerst- en Creatiefbeurs van 12 en 13 november te Kortrijk zal verkopen.

Gisteren zijn de mega-cutie stempels van Pickle the Penguin toegekomen van Wild Rose Studio, en ik ben er helemaal weg van!!! Superschattig en ook makkelijk in te kleuren. De stempels zijn voorlopig niet in de webshop te koop, je kan ze dus kopen tijdens de koopdagen (morgen vrijdagmiddag van 14u tot 18u en zaterdagvoormiddag van 9u tot 13u) of op de beurs. Daarna zullen de resterende stempels aan de shop worden toegevoegd. Dus als je ze écht wil hebben, één adres natuurlijk!!!


Zoals je ziet, de mutsjes zijn ook weer bewerkt met Stickles voor een glitterend effect. Het papier is trouwens van BoBunny, de Liberty collection en leuk ook voor kerstkaartjes dus!! En natuurlijk mocht één van mijn tekststempeltjes ook niet ontbreken natuurlijk.Stempel: Wild Rose Studio
Gebruikte copics:
* Pinguin: C7 - C5 - C3 - C2 - C1
* Snavel en pootjes: Y17
* Hoed: RV69 - R27 - R14
* Buik en snoet: E000 - E50 - YR000 - R20 (wangen)

En morgen mogen jullie een leuk huwelijkskaartje verwachten!!!